Кабачки, обсмажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки корисні для нашого організму, як і інші овочі. Є непоганий варіант приготувати їх смачно і незвично. А саме підсмажити в клярі. Пробуйте!
Овочам завжди є місце на столі. Особливо якщо це кабачки. Поріжте їх кружками. Занурте кожен гурток в яйце, потім в борошно, ще раз повторіть і обсмажте на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. Готові кабачки викладіть на серветку, дав стечь лишнему жиру, і подавайте на стіл. Смачного!
- Кабачок - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Кабачки очистіть і наріжте кружальцями.
Добре збийте яйце і викладіть в нього кабачки.
Потім обваляйте кожен шматочок у борошні і потім ще раз занурте в яйце.
Розігрійте на сковороді олію і обсмажте кабачки з двох боків до золотистої скоринки. Готові кабачки викладіть на серветку, давши стекти зайвому жиру і подавайте на стіл.