Рецепт Кабачки, обсмажені в клярі фото

Кабачки, обсмажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Кабачки корисні для нашого організму, як і інші овочі. Є непоганий варіант приготувати їх смачно і незвично. А саме підсмажити в клярі. Пробуйте!

Опис приготування:

Овочам завжди є місце на столі. Особливо якщо це кабачки. Поріжте їх кружками. Занурте кожен гурток в яйце, потім в борошно, ще раз повторіть і обсмажте на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. Готові кабачки викладіть на серветку, дав стечь лишнему жиру, і подавайте на стіл. Смачного!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки, обсмажені в клярі - фото крок 1
Кабачки очистіть і наріжте кружальцями.
кабачки, обсмажені в клярі - фото крок 2
Добре збийте яйце і викладіть в нього кабачки.
кабачки, обсмажені в клярі - фото крок 3
Потім обваляйте кожен шматочок у борошні і потім ще раз занурте в яйце.
кабачки, обсмажені в клярі - фото крок 4
Розігрійте на сковороді олію і обсмажте кабачки з двох боків до золотистої скоринки. Готові кабачки викладіть на серветку, давши стекти зайвому жиру і подавайте на стіл.

Схожі рецепти