Рецепт Обсмажені кільця цибулі фото

Обсмажені кільця цибулі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Шукаєте рецепт домашньої закуски під пиво? Є безліч варіантів. Один з них - як приготувати обсмажені кільця цибулі. Смачна і ароматна закуска, яку можна зробити всього за 20 хвилин.

Опис приготування:

Замість покупних сухариків і чіпсів можете зробити такі кільця цибулі. Для обсмажування скористайтеся фритюрі або налийте олію в каструлю. Закуску подають вже остигнула або теплою, а до неї - томатний або вершковий соус. Можете надати цибульним колечкам смак за допомогою улюблених спецій.

  • Цибуля (великий) - 1 штука
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 3/4 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
обсмажені кільця цибулі - фото крок 1
1. Почистіть цибулю і поріжте його кільцями, відберіть великі і середні кільця, інше приберіть в сторону.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 2
2. Викладіть цибульні кільця в миску, додайте сіль і оцет.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 3
3. Влийте в миску з кільцями окріп і залиште на 10 хвилин, щоб пішла гіркота.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 4
4. Насипте борошно в окрему ємність. По черзі діставайте кільця цибулі з миски і обвалюють їх в ємності з борошном.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 5
5. Розбийте яйце в невелику миску і перемішайте.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 6
6. Після борошна по черзі умочуйте кільця цибулі в яйці.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 7
7. Висипати панірувальні сухарі в окрему ємність. Після яйця обвалюють кільця цибулі в панірувальних сухарях.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 8
8. Розігрійте сковороду з великою кількістю оливкової олії, помістіть кільця цибулі в сковороду. Обсмажуйте їх до золотистого кольору.
обсмажені кільця цибулі - фото крок 9
9. Трохи остудіть кільця перед подачею, прикрасьте зеленню і подавайте.

Схожі рецепти