Обсмажені кільця цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте рецепт домашньої закуски під пиво? Є безліч варіантів. Один з них - як приготувати обсмажені кільця цибулі. Смачна і ароматна закуска, яку можна зробити всього за 20 хвилин.
Замість покупних сухариків і чіпсів можете зробити такі кільця цибулі. Для обсмажування скористайтеся фритюрі або налийте олію в каструлю. Закуску подають вже остигнула або теплою, а до неї - томатний або вершковий соус. Можете надати цибульним колечкам смак за допомогою улюблених спецій.
- Цибуля (великий) - 1 штука
- Борошно - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Вода - 3/4 склянки
- Рослинна олія - За смаком
1. Почистіть цибулю і поріжте його кільцями, відберіть великі і середні кільця, інше приберіть в сторону.
2. Викладіть цибульні кільця в миску, додайте сіль і оцет.
3. Влийте в миску з кільцями окріп і залиште на 10 хвилин, щоб пішла гіркота.
4. Насипте борошно в окрему ємність. По черзі діставайте кільця цибулі з миски і обвалюють їх в ємності з борошном.
5. Розбийте яйце в невелику миску і перемішайте.
6. Після борошна по черзі умочуйте кільця цибулі в яйці.
7. Висипати панірувальні сухарі в окрему ємність. Після яйця обвалюють кільця цибулі в панірувальних сухарях.
8. Розігрійте сковороду з великою кількістю оливкової олії, помістіть кільця цибулі в сковороду. Обсмажуйте їх до золотистого кольору.
9. Трохи остудіть кільця перед подачею, прикрасьте зеленню і подавайте.