Рецепт Обсмажені фаршировані яйця фото

Обсмажені фаршировані яйця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Тунець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Фаршировані

Пропоную зробити фаршировані яйця цікавішою закускою. Для цього їх потрібно "одягнути" в золотисті шубки з панірувальних сухарів і обсмажити на маслі, а потім фарширувати тунцем. Дивіться!

Прочитавши мій рецепт ви дізнаєтеся, як приготувати "обсмажені фаршировані яйця" . Закуска готується дуже швидко, виглядає оригінально і незвично. Начинку можна змінити, вибрати іншу, у мене класика - тунець і жовтки. Білки після смаження набувають хрустку смачну скоринку з сухарів, в поєднанні з ніжною начинкою дуже навіть цікаво! пробуйте!

  • Яйце - 5 штук
  • Тунець консервований - 100 грам
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень - За смаком
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Приступимо.
Відваріть 4 яйця круто. Остудіть і зніміть шкаралупу.
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 2
2. Підготуйте 2 виду панірування: борошно, сухарі. Мені зручно панировать в пакетах, можна робити це в тарілочках глибоких. Одне яйце збовтайте, покладіть щіпку солі.
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 3
3. Яйця поріжте на половинки, витягніть жовтки. Кожну половинку білка запаніруйте спочатку в борошні, потім занурте в яйце, потім в сухарі.
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 4
4. Розігрійте маленьку глибоку сковороду (або каструлю) з маслом і обсмажте яйця до золотистого кольору. Покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 5
5. Жовтки з'єднайте з тунцем (без масла) і майонезом. Перемішайте. Додайте сіль і перець чорний мелений за смаком.
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 6
6. Наповніть білки начинкою. Прикрасьте зеленню.
обсмажені фаршировані яйця - фото крок 7
7. З наступаючим!

Схожі рецепти