Обсмажені фаршировані яйця
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную зробити фаршировані яйця цікавішою закускою. Для цього їх потрібно "одягнути" в золотисті шубки з панірувальних сухарів і обсмажити на маслі, а потім фарширувати тунцем. Дивіться!
Прочитавши мій рецепт ви дізнаєтеся, як приготувати "обсмажені фаршировані яйця" . Закуска готується дуже швидко, виглядає оригінально і незвично. Начинку можна змінити, вибрати іншу, у мене класика - тунець і жовтки. Білки після смаження набувають хрустку смачну скоринку з сухарів, в поєднанні з ніжною начинкою дуже навіть цікаво! пробуйте!
- Яйце - 5 штук
- Тунець консервований - 100 грам
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо.
Відваріть 4 яйця круто. Остудіть і зніміть шкаралупу.
Відваріть 4 яйця круто. Остудіть і зніміть шкаралупу.
2. Підготуйте 2 виду панірування: борошно, сухарі. Мені зручно панировать в пакетах, можна робити це в тарілочках глибоких. Одне яйце збовтайте, покладіть щіпку солі.
3. Яйця поріжте на половинки, витягніть жовтки. Кожну половинку білка запаніруйте спочатку в борошні, потім занурте в яйце, потім в сухарі.
4. Розігрійте маленьку глибоку сковороду (або каструлю) з маслом і обсмажте яйця до золотистого кольору. Покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
5. Жовтки з'єднайте з тунцем (без масла) і майонезом. Перемішайте. Додайте сіль і перець чорний мелений за смаком.
6. Наповніть білки начинкою. Прикрасьте зеленню.
7. З наступаючим!