Рецепт Смажені кабачки з плавленим сиром фото

Смажені кабачки з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 40 хв.

Дуже незвичайне і пікантне поєднання - смажені кабачки і ніжний плавлений сир із зеленню і часником. Блюдо підійде для сімейного обіду або вечері. Готується дуже просто і швидко. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування смажених кабачків з плавленим сиром. Обсмажуємо кабачки на олії до золотистого кольору. Для начинки перемішуємо в блендері плавлений сир, зелень і часник. Змащуємо кабачки приготовленої начинкою і подаємо до столу. Хай щастить!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Майонез - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Борошно - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
смажені кабачки з плавленим сиром - фото крок 1
Промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками кабачки. Солимо і обвалюють у борошні. Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін до красивої золотистої скоринки.
смажені кабачки з плавленим сиром - фото крок 2
За допомогою блендера приготуємо начинку. Змішуємо до однорідності плавлений сирок з часником і подрібненою зеленню.
смажені кабачки з плавленим сиром - фото крок 3
Начинка готова!
смажені кабачки з плавленим сиром - фото крок 4
Викладаємо на кружечки кабачків начинку, а зверху накриваємо іншими кружечками. Смачного!

Схожі рецепти