Смажені кабачки з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайне і пікантне поєднання - смажені кабачки і ніжний плавлений сир із зеленню і часником. Блюдо підійде для сімейного обіду або вечері. Готується дуже просто і швидко. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування смажених кабачків з плавленим сиром. Обсмажуємо кабачки на олії до золотистого кольору. Для начинки перемішуємо в блендері плавлений сир, зелень і часник. Змащуємо кабачки приготовленої начинкою і подаємо до столу. Хай щастить!
- Кабачки - 2 штуки
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Майонез - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
- Борошно - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками кабачки. Солимо і обвалюють у борошні. Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін до красивої золотистої скоринки.
За допомогою блендера приготуємо начинку. Змішуємо до однорідності плавлений сирок з часником і подрібненою зеленню.
Начинка готова!
Викладаємо на кружечки кабачків начинку, а зверху накриваємо іншими кружечками. Смачного!