Рецепт Смажені кабачки з сиром фото

Смажені кабачки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Дуже часто так виходить, що найпростіші в приготуванні страви виходять найсмачнішими. Ось і тут начебто звичайні обсмажені кабачки, посипані сиром, але такі смачні, що словами не передати.

Опис приготування:

Оскільки я є прихильницею кабачків, то знаю досить багато різних рецептів з ними, але все ж найулюбленішим завжди був і буде ось такий рецепт приготування смажених кабачків з сиром. Ця страва неймовірно просте і його можна зробити за лічені хвилини, але наскільки воно просте, настільки ж і смачне. І якщо чесно, для мене немає кращого поєднання, ніж кабачок, сир і часник, можна, можливо, звичайно ж, додати ще й майонез, але особисто я віддаю перевагу їсти це блюдо без нього. Так що якщо ви ще ніколи не пробували нічого подібного, тоді я настійно вам рекомендую приготувати смажені кабачки з сиром в домашніх умовах, можливо, це блюдо стане і для вас найулюбленішим.

  • Кабачок - 1 штука
  • Сир тертий - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Сіль - За смаком
смажені кабачки з сиром - фото крок 1
Насамперед ми промиваємо кабачок і нарізаємо його кружечками, солимо і залишаємо хвилин на 15-20. Якщо кабачок вже не молодий, то з нього слід зрізати шкірку.
смажені кабачки з сиром - фото крок 2
По завершенню 20 хвилин, ми обвалюють кожен кружечок з усіх боків в борошні.
смажені кабачки з сиром - фото крок 3
Наливаємо в сковороду олію і, як тільки воно гарненько нагріється, обсмажуємо на ньому кабачок з кожного боку до золотистого кольору.
смажені кабачки з сиром - фото крок 4
Тепер викладаємо кружальця шарами на тарілку, і кожен шар посипаємо тертим сиром і подрібненим часником, при бажанні кабачок можна ще й поперчити.
смажені кабачки з сиром - фото крок 5
Прикрашаємо готову страву подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти