Млинці з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з плавленим сиром - шикарний варіант закуски який однозначно прикрасить святковий стіл. Млинці з начинкою виходять незрівнянними. Беріть на замітку рецепт!
Млинці можна приготувати з будь-якого рецепту, мені подобаються млинці на молоці. Для начинки беремо найсмачніший плавлений сир, додамо обов'язково куряче яйце, трохи сметани або майонезу, сухий часник. Начинка сама по собі дуже смачна, а в поєднанні з млинцями виходить просто ідеальний варіант.
- Молоко - 1 Склянка
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Плавлений сир - 80 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сухий часник - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У глибоку миску влийте молоко, вбийте одне куряче яйце.
Додайте пшеничну муку і сіль.
Перемішайте все до однорідності, додайте ложку масла в тісто.
Смажте млинці з обох сторін по 20 секунд.
Плавлений сир натріть на дрібній тертці, додайте варене куряче яйце натерте на дрібній тертці. Додайте сметану, сіль, перець, часник. Все перемішайте.
На край млинця викладіть частина приготовленої начинки.
Поверніть млинці рулетами і подавайте до столу.
Смачного!