Цвітна капуста з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста поєднується з багатьма інгредієнтами, особливо з сиром. Плавлений сир добре доповнює блюдо, в ньому присутній яскраво виражений вершковий присмак.
Така кольорова капуста з плавленим сиром подобається навіть маленьким дітям. Особливо блюдо люблять за яскраво виражений тонкий вершковий смак, які створює плавлений сир. З грибами, цибулею, сиром і зеленню кольорова капуста поєднується просто чудово! Спробуйте приготувати її за цим рецептом і ваші кулінарні старання оцінять навіть примхливі гості.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штук
- Плавлений сир - 1 штук
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Відмінний варіант приготування страви на швидку руку. Цвітна капуста завжди готується швидко, особливо на сковороді. Перед смаженням я трохи її обварюються в окропі. Поки суцвіття варяться, я обсмажую цибулю та печериці.
2. Коли немає часу попередньо обварювати капусту, надішліть суцвіття на сковороду відразу смажитися. Після цього додайте цибулю та печериці (нарізку можна вибирати будь-яку).
3. Смажимо на середньому вогні, а потім знижуємо температуру і продовжуємо смажити, постійно помішуючи.
4. Щоб овочі добре приготувалися. В середині смаження накрийте сковороду кришкою і дайте овочам трохи пропарити. В кінці додайте плавлений сир (натертий на середній тертці) і зелень.
5. Подається кольорова капуста з плавленим сиром в гарячому вигляді порційно. Під час смаження можна на смак додати майонез і улюблені спеції, які ще більше розкриють смак страви.