Цвітна капуста з брокколі запечена з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста запечена з сиром увійшла в мій раціон, поки я жила цілий місяць в Європі. Я просто вражена, як багато овочів їдять європейці! Ділюся цікавим рецептом, користуються у них попитом.
Цвітна капуста запечена з сиром - прекрасний гарнір або самостійне вегетаріанське блюдо. Цвітну капусту і брокколі можна брати замороженими і запікати прямо без розморожування. Цвітна капуста запечена з сиром - дуже смачне і корисне блюдо, особливо для тих, хто хоче зменшити кількість жиру і калорій в своєму харчуванні. Цвітну капусту запечену з сиром можна подавати і в холодному вигляді. Це прекрасне овочеве блюдо. Успіхів і приємного апетиту!
- Кольорова капуста - 500 грам
- Брокколі - 500 грам
- Сир - 70 грам
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Змішати сметану, кетчуп з розчавленим часником і 2 ст. Води.
У форму для запікання викласти підготовлену капусту і брокколі.
Посолити, поперчити, залити соусом і посипати тертим сиром.
Запікати при 180 градусах 40 хвилин. Смачного!