Рецепт Цвітна капуста з сиром запечена фото

Цвітна капуста з сиром запечена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Запечена капуста під сиром стане відмінним доповненням до м'ясної страви зі свіжим овочевим салатом або ж смачним основною стравою на вечерю або на обід. Дуже добре підходить для вегетаріанського харчування.

Для цього рецепта можна взяти кольорову капусту, попередньо її відварити. Але якщо у вас немає свіжої, то непоганим варіантом буде взяти заморожену, злегка її розморозити і починати приготування. Тоді капуста буде хрусткою і дуже свіжою.

Читайте тут, як приготувати кольорову капусту під сиром, і запікайте смачне блюдо!

Сир можна взяти більш солоний, щоб смак страви був більш насиченим.

  • Цвітна капуста - 800 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - 300 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Суміш спецій - 1 штука(1 упаковка спецій для запікання овочів)
  • Сіль - За смаком
1
Якщо ви берете свіжу капусту, то її необхідно відварити. Якщо ж капуста буде замороженої, то ставимо її розморожувати.
2
Відтанула капусту промаківаем паперовим рушником. Беремо форму для запікання і змащуємо її вершковим маслом. Рівномірно укладаємо в неї капусту.
3
В окремому посуді необхідно змішати спеції, яйце, сіль і, звичайно ж, сметану. Збити віночком до однорідної консистенції.
4
Цією сумішшю заливаємо капусту і зверху посипаємо тертим сиром.
5
Форму ставимо в духовку і запікаємо при 180 градусах протягом 20 хвилин до появи коричневої скоринки.
Смачного!

Схожі рецепти