Цвітна капуста запечена в духовці з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Цвітну капусту запечену в духовці з яйцем я пробувала у своєї подруги, яка любить все запікати. І правда, це так зручно! Зібрав продукти в форму, залив заправкою, поставив в духовку і все!
Цвітна капуста запечена в духовці з яйцем прекрасно підходить для легкого вечері, а також може бути представлена як гарнір до м'ясних і рибних страв. Кукурудза і морква робить кольорову капусту запечена в духовці з яйцем красивим ошатним блюдом. Можна вниз запіканки покласти тонкий шар товченого картоплі або додати м'ясний фарш. Багато варіантів цвітної капусти запеченої в духовці з яйцем можна придумати і приготувати з того, що у вас є в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Кольорова капуста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 1 штука (середня)
- Молоко - 12 склянок
- Кукурудза - 50-70 грам
- Зелень - За смаком
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - За смаком
Підготувати продукти.
Капусту розібрати на суцвіття, відварити моркву і капусту до готовності.
Бульйон злити, ще стане в нагоді. Овочі охолодити.
Яйце збовтати з сіллю, борошно перемішати з молоком. Змішати яйця, молоко і бульйон.
Форму змастити вершковим маслом, посипати панірувальними сухарями.
Капусту і моркву порізати на шматочки, викласти на деко, додати шматочки вершкового масла, залити підготовленою заливкою.
Запікати 30 хвилин при 180 градусах. Для 3 хвилини до закінчення покласти шматочки сиру.
Смачного!