Рецепт Цвітна капуста смажена з сиром фото

Цвітна капуста смажена з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Коли часу в обріз, а душа вимагає чогось смачненького, на допомогу прийде цей чудовий рецепт цвітної капусти смаженої з сиром. Мінімум часу - відмінний результат!

Цей простий рецепт приготування цвітної капусти смаженої з сиром чудовий, насамперед, тим, що ми впораємося з ним за лічені хвилини. Цвітна капуста в цьому плані взагалі чудовий овоч, готується швидко, засвоюється легко, низькокалорійна, високі смакові якості, плюс вона дуже корисна, саме з цього я намагаюся якомога частіше готувати її для себе і своїх рідних. А яке безліч існує рецептів з її використанням, навіть і перелічити важко, але сьогодні я пропоную вам один з найпростіших, на мій погляд. До того ж, поєднання цвітної капусти і сиру просто ідеальне, нам треба тільки додати трохи перчика - і смачну вечерю готовий. Обов'язково порадуйте своїх домашніх цим чудовим легким стравою, а щоб вам було легше готувати, я додаю докладний рецепт цвітної капусти смаженої з сиром з фото.

  • Цвітна капуста - 1 кілограм
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
цвітна капуста смажена з сиром - фото крок 1
Для початку нам необхідно розібрати кольорову капусту на суцвіття, і якщо зустрінуться великі, то розрізати їх на частини. Потім гарненько промиваємо суцвіття під водою. У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, солимо її і викладаємо капусту, варимо 10-15 хвилин.
цвітна капуста смажена з сиром - фото крок 2
У сковороду наливаємо рослинне масло і нагріваємо. Смажимо на ньому капусту на сильному вогні до золотистої скоринки, посипаємо спеціями.
цвітна капуста смажена з сиром - фото крок 3
Потім вимикаємо вогонь і посипаємо капусту натертим на крупній тертці сиром, накриваємо кришкою, щоб сир розтанув. Наша капуста готова, І будете їсти її як самостійну страву, а можете подавати як гарнір до м'яса або риби. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти