Цвітна капуста смажена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам не вистачає тепла в ці холодні осінні дні, то приготуйте собі і своїм близьким цей яскравий і соковитий гарнір - кольорову капусту смажену з овочами.
Зараз я розповім вам, як приготувати кольорову капусту смажену з овочами - найвеселіше і смачний гарнір на світлі. Вже не знаю кому як, але особисто мені і моїм дітям таке блюдо завжди піднімає настрій, адже тут такий достаток квітів і смачних овочів. Ну а якщо у вас і так чудовий настрій, то приготуйте таке овочеве пишність просто для загальної користі організму, адже зараз осінь, і нам так не вистачає вітамінів. Та й в літній період нічого кращого не придумати, як приготувати свіжі овочі з городу все разом, до речі, ви можете включити свою фантазію і без проблем привнести зміни в це блюдо і додати свої улюблені овочі - все у ваших руках. А всі продукти, які ми тут сьогодні будемо використовувати, без проблем можна купити в будь-якому магазині, тому приступаємо до приготування, а я в свою чергу розповім вам, як зробити кольорову капусту смажену з овочами.
- Цвітна капуста - 300 грам
- Брокколі - 200 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Перець солодкий болгарський - 2 штуки
- Горошок зелений консервований - 100 грам
- Оцет - За смаком (можна замінити лимонним соком)
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком