Цвітна капуста з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт сподобається всім любителям цвітної капусти і страв, приготованих з неї. Капуста тушкується з іншими овочами, виходить дуже смачне дієтичне блюдо на обід або вечерю. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування цвітної капусти з овочами. Відваріть капусту до готовності, потім розберіть її на суцвіття. Гасіть на повільному вогні з морквою, цибулею і перцем приблизно 15 хвилин. Потім додайте помідори і часник, а також спеції за смаком. Ще через 15 додаємо подрібнену зелень. Доводимо страву до готовності і знімаємо з вогню. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Цвітну капусту відварити до готовності, опустивши її в киплячу, підсолену воду на 3-4 хвилини. Розберіть капусту на суцвіття і помістіть в каструлю з рослинним маслом. Також додайте подрібнену моркву, цибуля і солодкий перець. Гасіть на повільному вогні 15 хвилин.
Тепер додайте порізані помідори і подрібнений часник.
Перемішуємо інгредієнти. Солимо і перчимо до смаку, продовжуємо готувати під кришкою ще 15 хвилин. В кінці додаємо подрібнену зелень.
Смачного!