Форшмак з морквою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Форшмак з морквою і плавленим сиром - проста в приготуванні, смачна холодна закуска. Завдяки сиру це блюдо має пікантний присмак і в'язку консистенцію, ідеально підійде для бутербродів.
Дивіться, як приготувати форшмак з морквою і плавленим сиром. Він стане прекрасним доповненням як до святкового, так і до повсякденного столу. Подавати його можна окремо або на тостах, шматочках хліба, в tartalettes, на солоних крекерах. Бутерброди з форшмаком можна прикрасити кільцями цибулі, зеленою цибулею, зеленню або по-іншому, як ви побажаєте.
Пропорції компонентів можете змінювати на свій розсуд, при бажанні можна додати в форшмак з морквою і плавленим сиром дрібно рубану зелень, зелена цибуля або спеції. Зберігається таке блюдо в холодильнику до трьох днів.
- Оселедець слабосолона - 1 штука(300-350 г)
- Плавлений сирок - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Морква - 1 штука
1. Оселедець чистий, обов'язково зніміть шкіру і добре вичистіть зсередини. Обробити її на філе, видаливши всі кісточки, і поріжте на невеликі шматочки.
2. Сиру моркву почистіть і наріжте шматочками. За допомогою м'ясорубки подрібніть спочатку шматочки оселедця, потім плавлений сир, олія, морква.
3. Всі компоненти добре вимішайте ложкою до отримання однорідної маси. Форшмак з морквою і плавленим сиром готовий! Смачного!