Форшмак з плавленим сиром і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати форшмак з плавленим сиром і морквою. Це досить просте, дуже ніжне на смак блюдо, яке, втім, ще й досить ситне. Обов'язково спробуйте! смачно!
Дуже сподіваюся, що вам цей простий рецепт форшмака з плавленим сиром і морквою сподобається так само сильно, як і мені. Смачна і ситна виходить закуска, рекомендую! звичайний форшмак, як мені здається, виглядає блідо і не дуже апетитно, але якщо додати моркву - все змінюється на краще. Ну і сир з маслом надають особливий вершковий смак і ніжну, креязик консистенцію. Рекомендую спробувати!
- Оселедець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир плавлений - 1 штука(100 грамів )
- Яйце - 1 штука (зварене круто)
- Вершкове масло - 100 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Яйце і морквину відварити в окремих каструлях до готовності. Рибу почистити від кісток і обробимо. Потім все це складаємо в блендер.
2. Сюди ж - плавлений сирок і вершкове масло. Збиваємо до однорідності.
3. Ось приблизно така повинна вийти маса. Додамо спеції, і ще раз перекрутити в блендері (або збиваємо міксером), щоб пишніше вийшло.
4. От і все! Намажемо готовий фаршмак на тости, тарталетки або бутерброди, красиво прикрасимо - і подаємо до столу!