Рецепт Форшмак з плавленим сиром і морквою фото

Форшмак з плавленим сиром і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Оселедець , Плавлений сир
Дієтичне харчування
Фуршет
Форшмак
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати форшмак з плавленим сиром і морквою. Це досить просте, дуже ніжне на смак блюдо, яке, втім, ще й досить ситне. Обов'язково спробуйте! смачно!

Опис приготування:

Дуже сподіваюся, що вам цей простий рецепт форшмака з плавленим сиром і морквою сподобається так само сильно, як і мені. Смачна і ситна виходить закуска, рекомендую! звичайний форшмак, як мені здається, виглядає блідо і не дуже апетитно, але якщо додати моркву - все змінюється на краще. Ну і сир з маслом надають особливий вершковий смак і ніжну, креязик консистенцію. Рекомендую спробувати!

  • Оселедець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир плавлений - 1 штука(100 грамів )
  • Яйце - 1 штука (зварене круто)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Спеції - 1 За смаком
форшмак з плавленим сиром і морквою - фото крок 1
1. Яйце і морквину відварити в окремих каструлях до готовності. Рибу почистити від кісток і обробимо. Потім все це складаємо в блендер.
форшмак з плавленим сиром і морквою - фото крок 2
2. Сюди ж - плавлений сирок і вершкове масло. Збиваємо до однорідності.
форшмак з плавленим сиром і морквою - фото крок 3
3. Ось приблизно така повинна вийти маса. Додамо спеції, і ще раз перекрутити в блендері (або збиваємо міксером), щоб пишніше вийшло.
форшмак з плавленим сиром і морквою - фото крок 4
4. От і все! Намажемо готовий фаршмак на тости, тарталетки або бутерброди, красиво прикрасимо - і подаємо до столу!

Схожі рецепти