Рецепт Форшмак з оселедця з морквою фото

Форшмак з оселедця з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Солоне , Форшмак
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Знаменита закуска, яка чудово підходить як для святкового столу, так і для щоденного меню, перед вами. Хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати форшмак з оселедця з морквою.

Опис приготування:

Щоб закуска була ніжнішою, м'якою і апетитною я рекомендую додати плавлений сир. Він чудово поєднується з рибою, а його текстура робить форшмак дивно смачним. Морква і яйця потрібно зварити заздалегідь, щоб вони добре охололи.

  • Оселедець - 2 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Плавлений сирок - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 грам
форшмак з оселедця з морквою - фото крок 1
1. Морква відваріть до м'якості, яйця - круто. Остудіть і очистіть. Оселедець очистіть від кісточок, філе наріжте невеликими шматочками. Підготуйте сирки і розм'якшене вершкове масло.
форшмак з оселедця з морквою - фото крок 2
2. Усе, крім масла, пропустіть через м'ясорубку. Можна, можливо, звичайно, використовувати блендер, тоді консистенція буде більш однорідною, як паштет.
форшмак з оселедця з морквою - фото крок 3
3. Ретельно перемішайте.
форшмак з оселедця з морквою - фото крок 4
4. Додайте вершкове масло і ще раз перемішайте.
форшмак з оселедця з морквою - фото крок 5
5. От і все, форшмак з оселедця з морквою в домашніх умовах готовий.
Смачного!

Схожі рецепти