Форшмак з оселедця з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Знаменита закуска, яка чудово підходить як для святкового столу, так і для щоденного меню, перед вами. Хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати форшмак з оселедця з морквою.
Щоб закуска була ніжнішою, м'якою і апетитною я рекомендую додати плавлений сир. Він чудово поєднується з рибою, а його текстура робить форшмак дивно смачним. Морква і яйця потрібно зварити заздалегідь, щоб вони добре охололи.
- Оселедець - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 200 грам
1. Морква відваріть до м'якості, яйця - круто. Остудіть і очистіть. Оселедець очистіть від кісточок, філе наріжте невеликими шматочками. Підготуйте сирки і розм'якшене вершкове масло.
2. Усе, крім масла, пропустіть через м'ясорубку. Можна, можливо, звичайно, використовувати блендер, тоді консистенція буде більш однорідною, як паштет.
3. Ретельно перемішайте.
4. Додайте вершкове масло і ще раз перемішайте.
5. От і все, форшмак з оселедця з морквою в домашніх умовах готовий.
Смачного!
Смачного!