Рецепт Форшмак з оселедця «святковий» фото

Форшмак з оселедця «святковий»
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло , Оселедець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Фуршет
Форшмак
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Форшмак з оселедця"Святковий" стане не просто смачним блюдом, але справжньою окрасою вашого столу! Приготувати форшмак зовсім не складно, але виходить страва дуже апетитним і святковим.

Опис приготування:

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форшмак з оселедця"Святковий" , дуже смачну і апетитну на вигляд закуску. Форшмак виходить дуже ніжним завдяки вершковому маслу і ароматним завдяки оселедця і маринована цибулі. Також пропоную вам цікавий варіант подачі форшмака: прикрасьте його часточками лимона, відвареного яйця, кропом і нарізаною цибулею. Така закуска стане справжньою окрасою столу, недарма блюдо називається форшмак"Святковий" .

  • Оселедець солоний - 350 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цибуля - 40-50 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет натуральний 6% - 1 Ст. Ложка
форшмак з оселедця
1. Половину цибулини наріжте дрібними кубиками, додайте оцет, цукор і теплу воду. Змішайте і залиште на 20 хвилин для маринування.
форшмак з оселедця
2. Оселедець очистіть від шкіри, відріжте голову і хвіст і відкладіть в сторону. Видаліть нутрощі і кістки. Половину оселедця наріжте дрібними кубиками.
форшмак з оселедця
3. У ємність для блендера складіть нарізані відварені яйця, нарізану другу половину оселедця, віджатий від маринаду цибулю і подрібніть до однорідності.
форшмак з оселедця
4. Змішайте з нарізаною оселедцем, додайте вершкове масло кімнатної температури і перемішайте.
форшмак з оселедця
5. Викладіть на блюдо оселедцеву масу у формі риби, прикріпіть хвіст і голову оселедця, очищену від зябер і залишків тулуба. Прикрасьте блюдо лимоном і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти