Форшмак з оселедця (дуже смачний)

Форшмак з оселедця (дуже смачний)
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 3 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати форшмак з оселедця (дуже смачний) за перевіреним сімейним рецептом. Тут два варіанти подачі страви: в якості салату і смачною холодної закуски.

опис приготування:

Найскладнішим в приготуванні цієї страви є очищення оселедця, тому тут покажу вам спрощений і швидкий варіант легкого очищення оселедця. Крім того, ви дізнаєтеся, як подати форшмак в якості салату і холодного страви, а також варіанти заправки. Раджу вам брати малосольного оселедця, але якщо ви все ж взяли солону, вимочіть її в холодній воді протягом 30 хвилин, щоб пішла зайва сіль, так блюдо буде смачніше.

  • оселедець— 2 штуки
  • яблука кислі— 2 штуки
  • яйця— 3 штуки
  • Картопля— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • лимон— 1 штука
  • Вершкове масло— За смаком
  • майонез— За смаком
Форшмак з оселедця (дуже смачний) - фото крок 1 1. Цибуля наріжте кубиками і обсмажте на вершковому маслі до легкого золотистого кольору. повністю остудіть. Посоліть і поперчіть його. очистіть оселедець: зробіть розріз по спині і зніміть плівку.

Форшмак з оселедця (дуже смачний) - фото крок 2 2. Відріжте голову і хвіст. Зробіть розріз знизу риби і очистіть її від нутрощів. відріжте 1 см оселедця знизу по всій довжині. Потім двома пальцями пройдіться по хребту зверху і знизу, як би відокремлюючи його від тушки, вдавлюючи його вниз.

Форшмак з оселедця (дуже смачний) - фото крок 3 3. Очистіть тушки від решти кісточок. яйця відварити, яблука очистіть від шкірки і розрізати. приберіть серцевину. Відваріть картоплю в підсоленій воді і остудіть. Видавіть сік з лимона.

Форшмак з оселедця (дуже смачний) - фото крок 4 4. Картопля натріть на крупній тертці, потім натріть 1,5 яйця і 1 яблуко. Додайте половину лимонного соку і розмішайте. Одну тушку риби наріжте кубиками, додайте до маси.

Форшмак з оселедця (дуже смачний) - фото крок 5 5. Додати сіль, поперчіть, додайте зелень. Подавайте за допомогою кулінарного кільця. Для другого варіанту подачі пропустіть через м'ясорубку з середньою гратами яйця, яблука і оселедець.

Форшмак з оселедця (дуже смачний) - фото крок 6 6. Додати сіль, додайте обсмажену цибулю і перемішайте. Хліб обсмажте з двох сторін і змастіть форшмаком. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Форшмак з оселедця «святковий»

Форшмак з оселедця «святковий»

Форшмак з оселедця "; Святковий" стане не просто смачним блюдом, але справжньою окрасою вашого столу! Приготувати форшмак зовсім не складно, але виходить страва дуже апетитним і святковим. опис приготування: Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форшмак з оселедця "; Святковий ";, дуже смачну і ап...

читати далі
Форшмак з оселедця з морквою

Форшмак з оселедця з морквою

знаменита закуска, яка чудово підходить як для святкового столу, так і для щоденного меню, перед вами. Хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати форшмак з оселедця з морквою. опис приготування: Щоб закуска була ніжнішою, м'якою і апетитною я рекомендую додати плавлений сир. Він чу...

читати далі
Форшмак з оселедця

Форшмак з оселедця

Форшмаком можна назвати ніжний паштет, який в поєднанні з хлібом є відмінною закускою. Хочу розповісти, як приготувати форшмак з оселедця з вершковим маслом і сиром. Це дуже смачно! опис приготування: Форшмак також можна використовувати як начинку для відвареної картоплі. Його смачно їсти з кі...

читати далі
Форшмак (паштет з оселедця)

Форшмак (паштет з оселедця)

Іноді хочеться з'їсти чогось незвичного. Тому я пропоную вам дізнатися, як приготувати форшмак (паштет з оселедця), щоб ви урізноманітнили свій раціон! Не знаю як вам, а мені це блюдо в новинку. опис приготування: Форшмак відмінно підійде для бутербродів і грінок. Його можна досить довго збері...

читати далі
Рубаний форшмак з оселедця

Рубаний форшмак з оселедця

Як намазки на бутерброди або начинки тарталеток підійде форшмак. Але в цьому рецепті я розповім, як приготувати рубаний форшмак з оселедця - абсолютно новий варіант традиційної страви. опис приготування: Ви теж звикли до традиційного форшмак через м'ясорубку? Тоді не полінуйтеся приготувати і ...

читати далі