Оселедцевий паштет

Рецепт Оселедцевий паштет фото

Смачна закуска - оселедцевий паштет. Викличе фурор навіть на святковому столі, побалує смакові рецептори навіть найдосвідченіших гурманів. Для його приготування потрібно всього кілька продуктів..А ви знаєте, як приготувати оселедцевий паштет в домашніх умовах? Це просто і швидко, якщо у вас під рукою буде готове філе оселедця, плавлений сир, розм...

Читати далі

Форшмак (паштет з оселедця)

Рецепт Форшмак (паштет з оселедця) фото

Іноді хочеться з'їсти чогось незвичного. Тому я пропоную вам дізнатися, як приготувати форшмак (паштет з оселедця), щоб ви урізноманітнили свій раціон! Не знаю як вам, а мені це блюдо в новинку.Форшмак відмінно підійде для бутербродів і грінок. Його можна досить довго зберігати в холодильнику в стерилізованої банку: приблизно 4-5 днів. У деяких р...

Читати далі

Форшмак, запечений в духовці

Рецепт Форшмак, запечений в духовці фото

Форшмак, запечений в духовці з телятиною, оселедцем і картоплею, має ніжну консистенцію і пікантний приємний смак. Приготуйте це чудове блюдо, вам і вашим близьким воно обов'язково сподобається.Форшмак запечений в духовці, можна подавати теплим або холодним, зі сметаною, кетчупом або іншим відповідним соусом на ваш смак. Це цілком самостійне блюд...

Читати далі

Форшмак з оселедця класичний

Рецепт Форшмак з оселедця класичний фото

Форшмак - холодна закуска, приготована з оселедця, відварених яєць, зеленого кислого яблука, біла естафета, ріпчастої цибулі і вершкового масла. Дослівно означає «передчуття», тобто перед їжею.Відмінна холодна закуска форшмак готується дуже просто, швидко і коштує недорого. Досить пропустити через м'ясорубку філе оселедця, білу булку або батон, з...

Читати далі

Форшмак класичний рецепт

Рецепт Форшмак класичний рецепт фото

Блюдо єврейської кухні має кілька різновидів. Я даю класику жанру.Для приготування класичного форшмака вам знадобиться оселедець, м'якуш білого хліба, яблуко і цибулина. Хліб треба замочити, а потім всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку.Оселедець - 1 штукаЦибуля ріпчаста - 1 штукаЯблуко кисле - 1 штукаМ'якуш білого хліба без кірки - 60 грам...

Читати далі

Форшмак з плавленим сиром і морквою

Рецепт Форшмак з плавленим сиром і морквою фото

Розповім, як приготувати форшмак з плавленим сиром і морквою. Це досить просте, дуже ніжне на смак блюдо, яке, втім, ще й досить ситне. Обов'язково спробуйте! смачно! Дуже сподіваюся, що вам цей простий рецепт форшмака з плавленим сиром і морквою сподобається так само сильно, як і мені. Смачна і ситна виходить закуска, рекомендую! звичайний форшм...

Читати далі

Форшмак з оселедця з морквою

Рецепт Форшмак з оселедця з морквою фото

Знаменита закуска, яка чудово підходить як для святкового столу, так і для щоденного меню, перед вами. Хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати форшмак з оселедця з морквою.Щоб закуска була ніжнішою, м'якою і апетитною я рекомендую додати плавлений сир. Він чудово поєднується з рибою, а його текстура робить форшмак дивно смачним. Мо...

Читати далі

Закуска для фуршету (фаршмак з оселедця)

Рецепт Закуска для фуршету (фаршмак з оселедця) фото

На одне якісні і нескладні закуски для фуршету, часто доводиться ламати голову. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати закуску для фуршету (фаршмак з оселедця) просто і швидко.Цей рецепт ідеально підійде для всіх любителів оселедця, а також для тих, хто хоче урізноманітнити свій святковий стіл. Рецепт класичного фаршмак з оселедця відмінно підійд...

Читати далі

Форшмак класичний (єврейський)

Рецепт Форшмак класичний (єврейський) фото

Рецепт класичного форшмака напевно відомий багатьом. Якщо приготувати цю страву правильно, підібрати якісні та свіжі інгредієнти, то воно обов'язково сподобається всім без винятку.Форшмак - це національне єврейське блюдо, яке популярне у багатьох країнах. В його основі лежить солона оселедець, а решту інгредієнтів вдало доповнюють і відтіняють її...

Читати далі

Форшмак

Рецепт Форшмак фото

Традиційне єврейське блюдо - форшмак. Готується ця закуска з оселедця з додаванням вершкового масла і яблука. Виходить дуже смачний паштет, який можна поставити навіть на святковий стіл.Для приготування форшмака краще брати хліб без кірки (можна навіть батон). Готується ця закуска з оселедця з додаванням вершкового масла, варених яєць, хліба і яб...

Читати далі

Рубаний форшмак з оселедця

Рецепт Рубаний форшмак з оселедця фото

Як намазки на бутерброди або начинки тарталеток підійде форшмак. Але в цьому рецепті я розповім, як приготувати рубаний форшмак з оселедця - абсолютно новий варіант традиційної страви.Ви теж звикли до традиційного форшмак через м'ясорубку? Тоді не полінуйтеся приготувати і цей варіант, так як, Запевнюю вас, він стане вашим улюбленим! завдяки тому...

Читати далі

Форшмак для дітей

Рецепт Форшмак для дітей фото

Не завжди малюки розуміють смак дорослих страв. Пропоную вам звернути увагу на вельми цікавий варіант, як приготувати форшмак для дітей. Можливо, в такому вигляді він доведеться їм до смаку! Свіжа цибуля і відчутний смак солоної риби можуть не сподобатися дитині, тому пропоную зробити форшмак для дітей в домашніх умовах ніжнішим і нейтральним. Пр...

Читати далі

Форшмак з оселедця «святковий»

Рецепт Форшмак з оселедця «святковий» фото

Форшмак з оселедця "святковий" стане не просто смачним блюдом, але справжньою окрасою вашого столу! Приготувати форшмак зовсім не складно, але виходить страва дуже апетитним і святковим.Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форшмак з оселедця "святковий", дуже смачну і апетитну на вигляд закуску. Форшмак виходить дуже ніжним завдяки вершковому маслу ...

Читати далі

Оселедець рубана

Рецепт Оселедець рубана фото

Оселедець рубана є дуже популярну закуску наших з вами співвітчизників, яку дуже часто подають на Новий рік в кожній родині. У євреїв така рибка називається "форшмак" .Якщо вам стало цікаво, як приготувати оселедець рубану, то прочитайте цей рецепт. Така оселедець стане прикрасою будь-якого святкового столу, тим більше новорічного. Її можна вжива...

Читати далі

Форшмак з морквою і плавленим сиром

Рецепт Форшмак з морквою і плавленим сиром фото

Форшмак з морквою і плавленим сиром - проста в приготуванні, смачна холодна закуска. Завдяки сиру це блюдо має пікантний присмак і в'язку консистенцію, ідеально підійде для бутербродів.Дивіться, як приготувати форшмак з морквою і плавленим сиром. Він стане прекрасним доповненням як до святкового, так і до повсякденного столу. Подавати його можна ...

Читати далі