Рецепт Форшмак для дітей фото

Форшмак для дітей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Дієтичне харчування
Для дітей
Форшмак

Не завжди малюки розуміють смак дорослих страв. Пропоную вам звернути увагу на вельми цікавий варіант, як приготувати форшмак для дітей. Можливо, в такому вигляді він доведеться їм до смаку!

Свіжа цибуля і відчутний смак солоної риби можуть не сподобатися дитині, тому пропоную зробити форшмак для дітей в домашніх умовах ніжнішим і нейтральним. При цьому він буде не менш смачним, дорослим теж обов'язково сподобається!

1. Для початку поставте варитися яйця. Вони повинні бути зварені круто.

2. Вимийте картопля, відваріть його в шкірці до м'якості.

3. Найвідповідальніший процес - чистка риби. Оселедець потрібно ретельно розібрати, щоб залишилося чисте філе без єдиної кісточки. З огляду на, що закуска для малюків, потрібно бути особливо обережними.

4. Для більш щільної консистенції також рекомендую додати трохи хліба, попередньо розмоченого в молоці або воді.

5. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до безпосереднього процесу. Пропустіть через м'ясорубку філе оселедця і хліб.

6. Очистіть картопля і яйце. Пропустіть їх через м'ясорубку.

7. Ще один інгредієнт, який рекомендую використовувати в рецепті приготування форшмака для дітей - яблуко. Очистіть його від шкірки і натріть на тертці або ж пропустіть через м'ясорубку. Також можна використовувати блендер, наприклад.

8. Ретельно все перемішайте. Ось як приготувати форшмак для дітей легко і просто. Перед подачею укладіть його в формі рибки і прикрасьте скибочками свіжого огірочка. Красиво і смачно!

  • Оселедець - 300 грам
  • Картопля - 1-2 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Хліб - 2 скибочки(+ молоко або вода)
Свіжа цибуля і відчутний смак солоної риби можуть не сподобатися дитині, тому пропоную зробити форшмак для дітей в домашніх умовах ніжнішим і нейтральним. При цьому він буде не менш смачним, дорослим теж обов'язково сподобається!

1. Для початку поставте варитися яйця. Вони повинні бути зварені круто.

2. Вимийте картопля, відваріть його в шкірці до м'якості.

3. Найвідповідальніший процес - чистка риби. Оселедець потрібно ретельно розібрати, щоб залишилося чисте філе без єдиної кісточки. З огляду на, що закуска для малюків, потрібно бути особливо обережними.

4. Для більш щільної консистенції також рекомендую додати трохи хліба, попередньо розмоченого в молоці або воді.

5. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до безпосереднього процесу. Пропустіть через м'ясорубку філе оселедця і хліб.

6. Очистіть картопля і яйце. Пропустіть їх через м'ясорубку.

7. Ще один інгредієнт, який рекомендую використовувати в рецепті приготування форшмака для дітей - яблуко. Очистіть його від шкірки і натріть на тертці або ж пропустіть через м'ясорубку. Також можна використовувати блендер, наприклад.

8. Ретельно все перемішайте. Ось як приготувати форшмак для дітей легко і просто. Перед подачею укладіть його в формі рибки і прикрасьте скибочками свіжого огірочка. Красиво і смачно!

Схожі рецепти