Рецепт Форшмак для дітей фото

Форшмак для дітей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
Для дітей
Форшмак
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.

Не завжди малюки розуміють смак дорослих страв. Пропоную вам звернути увагу на вельми цікавий варіант, як приготувати форшмак для дітей. Можливо, в такому вигляді він доведеться їм до смаку!

Опис приготування:

Свіжа цибуля і відчутний смак солоної риби можуть не сподобатися дитині, тому пропоную зробити форшмак для дітей в домашніх умовах ніжнішим і нейтральним. При цьому він буде не менш смачним, дорослим теж обов'язково сподобається!

1. Для початку поставте варитися яйця. Вони повинні бути зварені круто.

2. Вимийте картопля, відваріть його в шкірці до м'якості.

3. Найвідповідальніший процес - чистка риби. Оселедець потрібно ретельно розібрати, щоб залишилося чисте філе без єдиної кісточки. З огляду на, що закуска для малюків, потрібно бути особливо обережними.

4. Для більш щільної консистенції також рекомендую додати трохи хліба, попередньо розмоченого в молоці або воді.

5. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до безпосереднього процесу. Пропустіть через м'ясорубку філе оселедця і хліб.

6. Очистіть картопля і яйце. Пропустіть їх через м'ясорубку.

7. Ще один інгредієнт, який рекомендую використовувати в рецепті приготування форшмака для дітей - яблуко. Очистіть його від шкірки і натріть на тертці або ж пропустіть через м'ясорубку. Також можна використовувати блендер, наприклад.

8. Ретельно все перемішайте. Ось як приготувати форшмак для дітей легко і просто. Перед подачею укладіть його в формі рибки і прикрасьте скибочками свіжого огірочка. Красиво і смачно!

  • Оселедець - 300 грам
  • Картопля - 1-2 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Хліб - 2 скибочки(+ молоко або вода)
Свіжа цибуля і відчутний смак солоної риби можуть не сподобатися дитині, тому пропоную зробити форшмак для дітей в домашніх умовах ніжнішим і нейтральним. При цьому він буде не менш смачним, дорослим теж обов'язково сподобається!

1. Для початку поставте варитися яйця. Вони повинні бути зварені круто.

2. Вимийте картопля, відваріть його в шкірці до м'якості.

3. Найвідповідальніший процес - чистка риби. Оселедець потрібно ретельно розібрати, щоб залишилося чисте філе без єдиної кісточки. З огляду на, що закуска для малюків, потрібно бути особливо обережними.

4. Для більш щільної консистенції також рекомендую додати трохи хліба, попередньо розмоченого в молоці або воді.

5. Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до безпосереднього процесу. Пропустіть через м'ясорубку філе оселедця і хліб.

6. Очистіть картопля і яйце. Пропустіть їх через м'ясорубку.

7. Ще один інгредієнт, який рекомендую використовувати в рецепті приготування форшмака для дітей - яблуко. Очистіть його від шкірки і натріть на тертці або ж пропустіть через м'ясорубку. Також можна використовувати блендер, наприклад.

8. Ретельно все перемішайте. Ось як приготувати форшмак для дітей легко і просто. Перед подачею укладіть його в формі рибки і прикрасьте скибочками свіжого огірочка. Красиво і смачно!

Схожі рецепти