Форшмак єврейський класичний
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми говоримо про закусках, які широко відомі в світі. Я розповім вам, як приготувати форшмак класичний єврейський смачно і оригінально. Коріння цієї страви беруть саме з єврейської кухні.
Якщо ви не пробували таку закуску, то раджу не відкладати її приготування в "довгий ящик" . Вона виходить пікантною і в той же час ніжною. Його можна приготувати як на святковий стіл, так і на повсякденний сніданок або обід. Важливо відмітити, що для приготування краще використовувати кислі яблука типу антовновкі. Смачного!
- Оселедець - 3 штуки (пряного посолу)
- Цибуля - 2 штуки
- Зелені яблука - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Яйця - 3 штуки (варені)
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1
Оселедець помийте, очистіть від кісток і шкіри. Отщіпніте від зеленої цибулі 4 пера, нарубати дрібно, а ріпчаста цибуля поріжте крупно.
2
1 яблуко очистіть від шкірки і насіння, а інше тільки від насіння.
3
Пропустіть через м'ясорубку яблука, оселедець і цибулю. Отриманий фарш проверніть через м'ясорубку ще раз.
4
У яйцях відокремте білки від жовтків. Жовтки розітріть з оцтом, гірчицею, сіллю і перцем, потім додайте зелену цибулю. Змішайте всі з рибним фаршем.
5
Білки розімніть і додайте теж в фарш. Все змішайте і викладіть на блюдо.