Рецепт Форшмак єврейський класичний фото

Форшмак єврейський класичний
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Яблука , Оселедець
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Форшмак
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні ми говоримо про закусках, які широко відомі в світі. Я розповім вам, як приготувати форшмак класичний єврейський смачно і оригінально. Коріння цієї страви беруть саме з єврейської кухні.

Опис приготування:

Якщо ви не пробували таку закуску, то раджу не відкладати її приготування в"довгий ящик" . Вона виходить пікантною і в той же час ніжною. Його можна приготувати як на святковий стіл, так і на повсякденний сніданок або обід. Важливо відмітити, що для приготування краще використовувати кислі яблука типу антовновкі. Смачного!

  • Оселедець - 3 штуки (пряного посолу)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелені яблука - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Яйця - 3 штуки (варені)
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
1
Оселедець помийте, очистіть від кісток і шкіри. Отщіпніте від зеленої цибулі 4 пера, нарубати дрібно, а ріпчаста цибуля поріжте крупно.
2
1 яблуко очистіть від шкірки і насіння, а інше тільки від насіння.
3
Пропустіть через м'ясорубку яблука, оселедець і цибулю. Отриманий фарш проверніть через м'ясорубку ще раз.
4
У яйцях відокремте білки від жовтків. Жовтки розітріть з оцтом, гірчицею, сіллю і перцем, потім додайте зелену цибулю. Змішайте всі з рибним фаршем.
5
Білки розімніть і додайте теж в фарш. Все змішайте і викладіть на блюдо.

Схожі рецепти