Форшмак класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо єврейської кухні має кілька різновидів. Я даю класику жанру.
Для приготування класичного форшмака вам знадобиться оселедець, м'якуш білого хліба, яблуко і цибулина. Хліб треба замочити, а потім всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку.
- Оселедець - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко кисле - 1 штука
- М'якуш білого хліба без кірки - 60 грам
В 0, 5 склянки гарячої кип'яченої води замочіть м'якуш білого хліба без кірок.
Оселедець очистити. Зняти шкірку, видалити кістки. М'якоть нарізати на шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізати невеликими шматочками.
Яблуко очистити від шкірки. Нарізати невеликими шматочками.
Хліб віджати від води. Через м'ясорубку двічі прогнати яблуко, оселедець, цибуля, м'якуш білого хліба. Перекласти в миску і подати до столу. Смачно як на хлібі, так і з мацою.