Рецепт Форшмак класичний рецепт фото

Форшмак класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На обід
Форшмак
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Блюдо єврейської кухні має кілька різновидів. Я даю класику жанру.

Опис приготування:

Для приготування класичного форшмака вам знадобиться оселедець, м'якуш білого хліба, яблуко і цибулина. Хліб треба замочити, а потім всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку.

  • Оселедець - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко кисле - 1 штука
  • М'якуш білого хліба без кірки - 60 грам
форшмак класичний рецепт - фото крок 1
В 0, 5 склянки гарячої кип'яченої води замочіть м'якуш білого хліба без кірок.
форшмак класичний рецепт - фото крок 2
Оселедець очистити. Зняти шкірку, видалити кістки. М'якоть нарізати на шматочки.
форшмак класичний рецепт - фото крок 3
Ріпчасту цибулю нарізати невеликими шматочками.
форшмак класичний рецепт - фото крок 4
Яблуко очистити від шкірки. Нарізати невеликими шматочками.
форшмак класичний рецепт - фото крок 5
Хліб віджати від води. Через м'ясорубку двічі прогнати яблуко, оселедець, цибуля, м'якуш білого хліба. Перекласти в миску і подати до столу. Смачно як на хлібі, так і з мацою.

Схожі рецепти