Форшмак класичний
(покроковий рецепт з фото)
Подобається оселедець? А форшмак ви готували? Якщо ні, цей рецепт для вас. Знаменита єврейська закуска з оселедця готується дуже легко, її можна подати до столу в звичайний день або на святковий стіл.
Ця закуска однаково хороша і в будній, і в святковий день. Її можна подавати до столу намазав на хліб і прикрасивши зеленню, можна наповнити нею невеликі тарталетки або подати в загальному блюді. Тепер ви знаєте, як приготувати форшмак класичний і можете порадувати сім'ю новим блюдом з коханою риби.
- Оселедець пряного посолу - 2 штуки (великі)
- Яблуко - 1 штука (бажано кисле)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця варені - 4 штуки
- Білий хліб - 4 скибочки
Ось все інгредієнти, які нам знадобляться. Якщо яблуко у вас некисла, буде потрібно винний оцет. Шматочки хліба замочимо у воді.
Яблуко очистимо від шкірки і серцевини, очистимо цибулю. Наріжемо часточками.
Очистимо оселедець. Видалимо голову і нутрощі, знімемо шкіру і максимально видалимо всі кістки.
Чи не намагайтеся видаляти дрібні кісточки, коли оселедець будемо пропускати через м'ясорубку, кістки або ізмельчат, або намотався на ніж.
Очистимо варені яйця і віджимаємо розмочені шматочки хліба.
І пропускаємо всі наші інгредієнти через м'ясорубку.
Перемішуємо масу. Якщо у вас яблуко некисла, саме час додати оцет за смаком.
Форшмак готовий!