Рецепт Форшмак класичний фото

Форшмак класичний
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Форшмак
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Подобається оселедець? А форшмак ви готували? Якщо ні, цей рецепт для вас. Знаменита єврейська закуска з оселедця готується дуже легко, її можна подати до столу в звичайний день або на святковий стіл.

Опис приготування:

Ця закуска однаково хороша і в будній, і в святковий день. Її можна подавати до столу намазав на хліб і прикрасивши зеленню, можна наповнити нею невеликі тарталетки або подати в загальному блюді. Тепер ви знаєте, як приготувати форшмак класичний і можете порадувати сім'ю новим блюдом з коханою риби.

  • Оселедець пряного посолу - 2 штуки (великі)
  • Яблуко - 1 штука (бажано кисле)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця варені - 4 штуки
  • Білий хліб - 4 скибочки
форшмак класичний - фото крок 1
Ось все інгредієнти, які нам знадобляться. Якщо яблуко у вас некисла, буде потрібно винний оцет. Шматочки хліба замочимо у воді.
форшмак класичний - фото крок 2
Яблуко очистимо від шкірки і серцевини, очистимо цибулю. Наріжемо часточками.
форшмак класичний - фото крок 3
Очистимо оселедець. Видалимо голову і нутрощі, знімемо шкіру і максимально видалимо всі кістки.
форшмак класичний - фото крок 4
Чи не намагайтеся видаляти дрібні кісточки, коли оселедець будемо пропускати через м'ясорубку, кістки або ізмельчат, або намотався на ніж.
форшмак класичний - фото крок 5
Очистимо варені яйця і віджимаємо розмочені шматочки хліба.
форшмак класичний - фото крок 6
І пропускаємо всі наші інгредієнти через м'ясорубку.
форшмак класичний - фото крок 7
Перемішуємо масу. Якщо у вас яблуко некисла, саме час додати оцет за смаком.
форшмак класичний - фото крок 8
Форшмак готовий!

Схожі рецепти