Рецепт Форшмак більше єврейський фото

Форшмак більше єврейський
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Форшмак
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форшмак по-єврейськи. Він відрізняється від звичайного форшмака консистенцією і зовнішнім виглядом. Спробуйте цю закуску, вона дуже смачна і легка в приготуванні.

Опис приготування:

До страви зазвичай подається чорний хліб, але також добре поєднувати форшмак з теплими грінками з білого хліба, лавашем або відвареною картоплею. Подавати форшмак краще злегка охолодженим.

  • Оселедець солона - 3 штуки (цілі тушки)
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки (середнього розміру)
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Морква - 1 штука (для оздоблення)
форшмак більше єврейський - фото крок 1
Перш за все ставимо варитися картоплю і яйця. Шкірку картоплі очищати не потрібно. Яйця відварюються круто. Тут же можна відварити моркву, яка буде використана для оздоблення.
форшмак більше єврейський - фото крок 2
Тепер займемося оселедцем. Рибні тушки потрібно обробити. Відокремте філе від кісток і перевірте пальцями, щоб в філе не залишилося дрібних кісточок. Потім філе нарізається дуже дрібними кубиками. Відмінність від класичного форшмака в тому, що риба не пропускається через м'ясорубку.
форшмак більше єврейський - фото крок 3
Лук нерезаем кубиками і пасеруємо в вершковому маслі до приємного золотистого кольору. Якщо ви любите смак свіжого лука, його можна не пасерувати, а просто дрібно нарізати, обдати окропом і додати в блюдо.
форшмак більше єврейський - фото крок 4
Варена картопля, яйця і яблука очищаємо і подрібнюємо на крупній тертці. З яблук можна злити зайвий сік. В одній ємності перемішуємо ці інгредієнти з Селдена і цибулею. Викладаємо форшмак на блюдо, прикрашаємо морквою, яйцями і зеленню.

Схожі рецепти