Єврейський хліб
(покроковий рецепт з фото)
Коли говоримо про єврейський хліб, найчастіше згадується "хала" або"Mazza ", між тим є ще багато інших різновидів хліба, наприклад, "& Quot Бяла; , який родом з польського Білостока.
Щоб ближче познайомитися з будь-якою національною кухнею, перш за все треба спробувати хліб, саме він найчастіше буває на столі будь-якої людини і є "квінтесенцією" будь-якої національної кухні. Тут ви знайдете покроковий рецепт єврейських коржів "бяла" . Це смачно, спробуйте приготувати!
- Вода - 1 Склянка (тепла)
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2 склянки
- Дріжджі - 5 грам (свіжі)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука (невеликого розміру)
- Насіння маку - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте дріжджі, цукор, сіль з водою в мисці для замішування тіста.
Просійте борошно.
Замісити тісто. Накрийте плівкою і поставте для бродіння при кімнатній температурі на 2 годину.
Обсмажте на оливковій олії цибулю, додайте в зажарку мак, підсолити.
Готове тісто розділити на 4 частини, спочатку скачайте колобок, потім розплющите його в коржик, припорошити борошном і поставте на расстойку на 30 хвилин. Потім зробіть в центрі коржі поглиблення і покладіть всередину обсмажену цибулю і мак. Розігрійте духовку, випікайте при температурі 200 градусів 12 хвилин.
Коржі "бяла" краще їсти гарячими, але і в холодному вигляді вони теж дуже смачні.