Рецепт Єврейський хліб фото

Єврейський хліб
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Коли говоримо про єврейський хліб, найчастіше згадується"Хала" або "Mazza & Quot; , між тим є ще багато інших різновидів хліба, наприклад, "& Quot Бяла; , який родом з польського Білостока.

Опис приготування:

Щоб ближче познайомитися з будь-якою національною кухнею, перш за все треба спробувати хліб, саме він найчастіше буває на столі будь-якої людини і є"квінтесенцією" будь-якої національної кухні. Тут ви знайдете покроковий рецепт єврейських коржів"Бяла" . Це смачно, спробуйте приготувати!

  • Вода - 1 Склянка (тепла)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 2 склянки
  • Дріжджі - 5 грам (свіжі)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука (невеликого розміру)
  • Насіння маку - 1 Чайна ложка
єврейський хліб - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
єврейський хліб - фото крок 2
Змішайте дріжджі, цукор, сіль з водою в мисці для замішування тіста.
єврейський хліб - фото крок 3
Просійте борошно.
єврейський хліб - фото крок 4
Замісити тісто. Накрийте плівкою і поставте для бродіння при кімнатній температурі на 2 годину.
єврейський хліб - фото крок 5
Обсмажте на оливковій олії цибулю, додайте в зажарку мак, підсолити.
єврейський хліб - фото крок 6
Готове тісто розділити на 4 частини, спочатку скачайте колобок, потім розплющите його в коржик, припорошити борошном і поставте на расстойку на 30 хвилин. Потім зробіть в центрі коржі поглиблення і покладіть всередину обсмажену цибулю і мак. Розігрійте духовку, випікайте при температурі 200 градусів 12 хвилин.
єврейський хліб - фото крок 7
Коржі"Бяла" краще їсти гарячими, але і в холодному вигляді вони теж дуже смачні.

Схожі рецепти