Рецепт Форшмак дієтичний фото

Форшмак дієтичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На швидку руку , Фуршет
Форшмак
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Якщо класичним улюблених страв ви віддаєте перевагу підшукувати більш низькокалорійні варіанти, тоді поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати форшмак дієтичний.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати форшмак дієтичний в домашніх умовах, для початку поставте на вогонь яйця, заливши їх холодною водою. Відварюємо їх круто.

2. Тим часом потрібно підготувати оселедець: видаліть голову, хвіст, кістки, нутрощі. Дуже важливо, щоб філе було ретельно розібрано і щоб кісточки не були. Наріжте його середніми шматочками.

3. Яблуко вимийте, обсушити і очистіть від шкірки і насіння.

4. Цибулину очистіть і наріжте середніми шматочками.

5. Готові яйця остудіть і очистіть.

6. Зробити закуску можна за допомогою м'ясорубки або блендера. Консистенція буде трохи різною, але смак від цього не зміниться. Отже, потрібно подрібнити всі інгредієнти і відправити їх в глибоку миску.

7. Перемішайте все до однорідності, додайте дрібку перцю. При бажанні можна подрібніть трохи зелені.

8. Ось і весь секрет, як приготувати форшмак дієтичний. Ніякого масла, картоплі або хліба!

Дуже класна закуска, яку можна подавати до столу з сухариками або цільнозерновими крекерами, наприклад.

Пригощайтеся!

  • Оселедець - 1 штука
  • Яйце - 2-3 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець - 1 щіпка
1. Щоб приготувати форшмак дієтичний в домашніх умовах, для початку поставте на вогонь яйця, заливши їх холодною водою. Відварюємо їх круто.

2. Тим часом потрібно підготувати оселедець: видаліть голову, хвіст, кістки, нутрощі. Дуже важливо, щоб філе було ретельно розібрано і щоб кісточки не були. Наріжте його середніми шматочками.

3. Яблуко вимийте, обсушити і очистіть від шкірки і насіння.

4. Цибулину очистіть і наріжте середніми шматочками.

5. Готові яйця остудіть і очистіть.

6. Зробити закуску можна за допомогою м'ясорубки або блендера. Консистенція буде трохи різною, але смак від цього не зміниться. Отже, потрібно подрібнити всі інгредієнти і відправити їх в глибоку миску.

7. Перемішайте все до однорідності, додайте дрібку перцю. При бажанні можна подрібніть трохи зелені.

8. Ось і весь секрет, як приготувати форшмак дієтичний. Ніякого масла, картоплі або хліба!

Дуже класна закуска, яку можна подавати до столу з сухариками або цільнозерновими крекерами, наприклад.

Пригощайтеся!

Схожі рецепти