Форшмак дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Якщо класичним улюблених страв ви віддаєте перевагу підшукувати більш низькокалорійні варіанти, тоді поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати форшмак дієтичний.
1. Щоб приготувати форшмак дієтичний в домашніх умовах, для початку поставте на вогонь яйця, заливши їх холодною водою. Відварюємо їх круто.
2. Тим часом потрібно підготувати оселедець: видаліть голову, хвіст, кістки, нутрощі. Дуже важливо, щоб філе було ретельно розібрано і щоб кісточки не були. Наріжте його середніми шматочками.
3. Яблуко вимийте, обсушити і очистіть від шкірки і насіння.
4. Цибулину очистіть і наріжте середніми шматочками.
5. Готові яйця остудіть і очистіть.
6. Зробити закуску можна за допомогою м'ясорубки або блендера. Консистенція буде трохи різною, але смак від цього не зміниться. Отже, потрібно подрібнити всі інгредієнти і відправити їх в глибоку миску.
7. Перемішайте все до однорідності, додайте дрібку перцю. При бажанні можна подрібніть трохи зелені.
8. Ось і весь секрет, як приготувати форшмак дієтичний. Ніякого масла, картоплі або хліба!
Дуже класна закуска, яку можна подавати до столу з сухариками або цільнозерновими крекерами, наприклад.
Пригощайтеся!
- Оселедець - 1 штука
- Яйце - 2-3 штук
- Яблуко - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Перець - 1 щіпка
2. Тим часом потрібно підготувати оселедець: видаліть голову, хвіст, кістки, нутрощі. Дуже важливо, щоб філе було ретельно розібрано і щоб кісточки не були. Наріжте його середніми шматочками.
3. Яблуко вимийте, обсушити і очистіть від шкірки і насіння.
4. Цибулину очистіть і наріжте середніми шматочками.
5. Готові яйця остудіть і очистіть.
6. Зробити закуску можна за допомогою м'ясорубки або блендера. Консистенція буде трохи різною, але смак від цього не зміниться. Отже, потрібно подрібнити всі інгредієнти і відправити їх в глибоку миску.
7. Перемішайте все до однорідності, додайте дрібку перцю. При бажанні можна подрібніть трохи зелені.
8. Ось і весь секрет, як приготувати форшмак дієтичний. Ніякого масла, картоплі або хліба!
Дуже класна закуска, яку можна подавати до столу з сухариками або цільнозерновими крекерами, наприклад.
Пригощайтеся!