Рубаний форшмак з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Як намазки на бутерброди або начинки тарталеток підійде форшмак. Але в цьому рецепті я розповім, як приготувати рубаний форшмак з оселедця - абсолютно новий варіант традиційної страви.
Ви теж звикли до традиційного форшмак через м'ясорубку? Тоді не полінуйтеся приготувати і цей варіант, так як, Запевнюю вас, він стане вашим улюбленим! завдяки тому, що яблука, цибуля й оселедець потрібно порубати ножем, блюдо залишається дуже соковитим (такого ефекту не досягти на м'ясорубці). Обов'язково виберіть кисло-солодке яблуко, воно додасть родзинку в форшмак. Мацу можна замінити злегка черствим хлібом.
- Оселедець - 400 грам
- Кішечка - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яблуко - 1 штука (кисле)
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет 6% - 1 Чайна ложка
1. Яблука очистіть, видаліть насіння і наріжте невеликими фрукти кубиками. Коли ви наріжете яблука, знову порубати їх на дошці. Так само докладний відварене яйце.
2. Мацу або хліб замочіть водою. Перемішайте яблука і яйце, знову докладний масу ножем. Цибуля наріжте дрібними кубиками, змішайте з масою і знову добре порубати.
3. Оселедець наріжте тонкими кубиками. З'єднайте всі разом і знову порубати ножем. Мацу або хліб відіжміть від води, додайте до маси і порубати.
4. Додайте дуже м'яке вершкове масло і знову порубати. Перекладіть форшмак в блюдо, додайте рослинне масло і оцет і перемішайте. Смачного!