Закуска для фуршету (фаршмак з оселедця)
(покроковий рецепт з фото)
На одне якісні і нескладні закуски для фуршету, часто доводиться ламати голову. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати закуску для фуршету (фаршмак з оселедця) просто і швидко.
Цей рецепт ідеально підійде для всіх любителів оселедця, а також для тих, хто хоче урізноманітнити свій святковий стіл. Рецепт класичного фаршмак з оселедця відмінно підійде до композиції з канапе і різних нарізок. Перед подачею необхідно охолодити, подавати можна на шматочках багета або крекерах, зверху присипавши рубаною зеленню.
- Філе оселедця - 300 грам
- Картопля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Плавлений сир - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
1
Спершу готуємо всі необхідні інгредієнти. Оселедець очищаємо від кісток, шкурки і розрізаємо на невеликі шматочки. Картоплю відварюємо в мундирі, цибуля очищаємо.
2
Плавлений сирок натираємо на дрібній тертці, а оселедець тим часом перемелює в блендері до консистенції пасти.
3
Відварену картоплю очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо до оселедця, перебиваємо знову, додаючи спеції за смаком. Дрібно нарізану цибулю також додаємо в загальну масу.
4
Далі додаємо в чашу блендера натертий плавлений сирок і вершкове масло. Подрібнюємо до консистенції крему.
5
Класичний фаршмак з оселедця готовий, смачного!