Маленькі пиріжки для фуршету
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами дуже простим і дійсно вдалим варіантом, як приготувати маленькі пиріжки для фуршету, які ви можете зробити з абсолютно будь-якою начинкою за смаком. Відмінна закуска!
Цей рецепт приготування маленьких пиріжків для фуршету хороший тим, що з начинкою можна експериментувати. Це може бути не тільки м'ясо, як в даному випадку, але і курка, гриби, овочі або навіть що-небудь солодке (ягоди, наприклад). Їх зручно їсти, вони чудово виглядають і вражаючі на смак. Такі пірожочкі прикрасять ваш стіл.
- Вода - 3 склянки
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 6 склянок (або трохи більше)
- Яйце - 2 штуки(+ в начинку за бажанням)
- М'ясо - 700 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Мал - 100 грам
- Спеції - 1 За смаком (паприка, куркума, зелень і т.Д.)
- Кунжут - 1-2 чайних ложок
1. Для початку потрібно зайнятися тестом. У глибокій мисці з'єднайте 2.5 склянки води, рослинне масло і сіль. Надішліть на вогонь і доведіть до кипіння. Після зніміть з вогню, просійте туди борошно. Ретельно перемішайте, щоб не утворювалися грудочки.
2. Викладіть на робочу поверхню, замісіть тісто щільне, підсипаючи по необхідності ще борошно. Накрийте чистим рушником і залиште приблизно на півгодинки.
3. Тепер можна зайнятися начинкою. В даному випадку в рецепті приготування маленьких пиріжків для фуршету використовується фарш, рис і відварене яйце. На сковороду налийте трохи олії, обсмажте до золотистого кольору цибулю. Викладіть туди фарш, смажте хвилин 10, помішуючи. Всипте рис, влийте півсклянки рису. Додайте за смаком сіль, спеції. Залиште на середньому вогні.
4. Хвилин через 12-15 можна додати подрібнену відварене яйце і зелень. Все ретельно перемішайте і зніміть з вогню.
5. Від тесту отщіпніте невеликий шматочок, сформуйте з нього невелику кошик. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
6. Також невеликі шматочки тіста розкачати кружечком. Такі чином вийдуть "кришечки" .
7. Наповніть кошики остигнула начинкою.
8. Акуратно накрийте кришечками і заліпити краю.
9. Збийте яйце, додайте трохи води. Змастіть верх і присипте за бажанням насінням кунжуту. Розігрійте духовку до 200 градусів, Відведіть туди деко з нашими заготовками.
10. Ось і весь секрет, як зробити маленькі пиріжки для фуршету. Випікайте їх близько 35-40 хвилин до рум'яності. Перед подачею трохи остудіть.