Рецепт Форшмак (паштет з оселедця) фото

Форшмак (паштет з оселедця)
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Молоко , Оселедець
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Форшмак
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 15 хв.

Іноді хочеться з'їсти чогось незвичного. Тому я пропоную вам дізнатися, як приготувати форшмак (паштет з оселедця), щоб ви урізноманітнили свій раціон! Не знаю як вам, а мені це блюдо в новинку.

Опис приготування:

Форшмак відмінно підійде для бутербродів і грінок. Його можна досить довго зберігати в холодильнику в стерилізованої банку: приблизно 4-5 днів. У деяких рецептах написано, що зелень необхідно додавати в блендер і перемішувати разом з іншими інгредієнтами, але я люблю просто посипати її на готовий форшмак.

  • Філе оселедця - 200 грам
  • Білий батон - 60 грам
  • Молоко - 60 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Яблуко - 100 грам
  • Зелень - 20 грам
форшмак (паштет з оселедця) - фото крок 1
1. Батон наріжте довільними шматочками і залийте молоком, щоб він добре просочився. Візьміть кисле яблуко і зніміть з нього шкірку, видаліть насіння і наріжте довільними шматочками. Лук і яйце теж наріжте.
форшмак (паштет з оселедця) - фото крок 2
2. Філе оселедця наріжте шматочками і додайте в блендер. Туди ж додайте цибулю, яблуко, кнопка, яйце і добре перебити блендером (можна кілька разів пропустити через м'ясорубку, якщо у вас немає блендера).
форшмак (паштет з оселедця) - фото крок 3
3. Дрібно наріжте зелень і викладіть на форшмак при подачі. Смачного!

Схожі рецепти