Форшмак з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Форшмак з морквою - дуже легка в приготуванні смачна закуска. Це холодна страва любимо багатьма дорослими і дітьми. Пропоную вам один з найпростіших рецептів приготування форшмака з оселедця.
Готовий форшмак з морквою зберігається в холодильнику до 3 діб. Але можна приготувати його і про запас. Для цього готову закуску розкладіть по невеликих банках або судочки і поставте в морозилку. При температурі мінус 15-20 ° С готову страву може зберігатися до місяця. Просто дістаньте його перед вживанням і розморозити.
Безумовно, для приготування форшмака з морквою, можна використовувати і блендер. Але якщо при використанні м'ясорубки масло повинно бути охолодженим, то для блендера краще взяти його кімнатної температури. Форшмак з морквою, приготований в бдендере, буде з більш дрібними частинками і більш однорідний, ніж пропущений на м'ясорубку.
- Оселедець пряного посолу - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 200 - 250 грам