Рецепт Форшмак з морквою фото

Форшмак з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Морква, Оселедець
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Фуршет
Форшмак

Форшмак з морквою - дуже легка в приготуванні смачна закуска. Це холодна страва любимо багатьма дорослими і дітьми. Пропоную вам один з найпростіших рецептів приготування форшмака з оселедця.

Готовий форшмак з морквою зберігається в холодильнику до 3 діб. Але можна приготувати його і про запас. Для цього готову закуску розкладіть по невеликих банках або судочки і поставте в морозилку. При температурі мінус 15-20 ° С готову страву може зберігатися до місяця. Просто дістаньте його перед вживанням і розморозити.

Безумовно, для приготування форшмака з морквою, можна використовувати і блендер. Але якщо при використанні м'ясорубки масло повинно бути охолодженим, то для блендера краще взяти його кімнатної температури. Форшмак з морквою, приготований в бдендере, буде з більш дрібними частинками і більш однорідний, ніж пропущений на м'ясорубку.


  • Оселедець пряного посолу - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 - 250 грам
форшмак з морквою - фото крок 1
1. Оселедець обробили на філе і звільніть від кісток. Молочко або ікру (якщо вони є) теж цілком можна додати в форшмак. Морква відваріть і почистіть.
форшмак з морквою - фото крок 2
2. Всі компоненти перейдіть через м'ясорубку з дрібними гратами. Спочатку оселедець, потім - масло, а в кінці - морква. Масло краще використовувати холодну, так воно краще перекрутити.
форшмак з морквою - фото крок 3
3. Зачекайте хвилин 15, а потім все гарненько перемішайте до однорідності. Форшмак з морквою готовий! Смачного!

Схожі рецепти