Індичка з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Поєднанням солоного і солодкого вже нікого не здивуєш, але саме вдалий тандем таких різних продуктів задає відмінний смак страви. Біле м'ясо в поєднанні з чорносливом і горіхами цінується завжди.
Для того, щоб приготувати індичку з чорносливом і горіхами, перед початком готування чорнослив замочіть в кип'яченої теплої води - за час обробки індички він буде готовий до подальшого використання. В іншому дивіться, як приготувати індичку з чорносливом і горіхами, нижче.
- Філе індички - 500 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Кедрові горіхи - 30 грам
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Густа сметана - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
Перед обробкою м'яса замочіть чорнослив у кип'яченій воді. Філе акуратно розріжте уздовж навпіл.
Відбийте шматочки філе молотком з одного боку, натріть їх чебрецем, сіллю і перцем.
Чорнослив поріжте на дрібні шматочки, змішайте його зі сметаною і кедровими горішками.
Покладіть начинку на філе, сформуйте рулетики. Щоб вони не розпадалися, можете пов'язати їх ниткою.
Опустіть рулети в форму для запікання і збризніть оливковим маслом.
У розігрітій до 180-190 градусів духовці випікайте блюдо протягом 30-35 хвилин. Смачного!