Рецепт Індичка, фарширована чорносливом фото

Індичка, фарширована чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всім тим, хто любить незвичайні поєднання і смачні закуски, присвячую. Сьогодні я поділюся цікавим і простим рецептом індички, фаршированої чорносливом. Ароматичний, ситно і святково виходить!

Опис приготування:

Рецепт приготування індички, фаршированої чорносливом, - для вас! Ця страва чудово підійде всім тим, хто обожнює радувати своїх домочадців і гостей на свята новими м'ясними закусками і знає в них толк. Цей рулет хороший в першу чергу тим, що його не потрібно додатково підігрівати, він дуже смачний і в холодному вигляді!

  • Індичка - 500 грам (грудки)
  • Чорнослив - 50 грам
  • Горіхи волоські - 3-5 штук
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Сир твердий - 30 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
індичка, фарширована чорносливом - фото крок 1
1. М'ясо відіб'ємо, щоб вийшов довгий пласт, натираємо його спеціями з усіх боків. Окремо змішаємо подрібнені горіхи, чорнослив, цедру лимона і сир. Додамо панірувальні сухарі, масло і сік лимона. Викладаємо поверх м'яса.
індичка, фарширована чорносливом - фото крок 2
2. Звертаємо акуратно індичку в рулет, пов'язує джгутами. Викладаємо у форму і відправляємо запікатися на 40 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.
індичка, фарширована чорносливом - фото крок 3
3. Коли при проколі виділяється прозорий сік, а м'ясо рівномірно підрум'янилося - блюдо готово!
індичка, фарширована чорносливом - фото крок 4
4. Можна подавати його і в гарячому, і в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти