Рецепт Індичка, фарширована грибами фото

Індичка, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах , Гриби
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це простий спосіб приготувати смачний рулет з фаршированої індички на всі випадки життя. Ніжне м'ясо індички, ароматні гриби і смачний сир - це свято для душі! Дивіться і записуйте рецепт!

Опис приготування:

Дуже простий спосіб нафарширувати індичку - це приготувати смачні рулети з нею. Для приготування індички, фаршированої грибами, нам знадобляться сушені гриби (бажано білі, але можна і інші). До речі, цей рецепт відмінно працює і зі свіжими грибами.

  • Філе індички - 2 штуки
  • Гриби сухі - 20 грам
  • Сир - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Спеції - За смаком
індичка, фарширована грибами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
індичка, фарширована грибами - фото крок 2
Гриби попередньо залийте окропом на годину. Потім відіжміть і обсмажте на сковороді в маслі з дрібно порізаною цибулею.
індичка, фарширована грибами - фото крок 3
У філе зробіть надрізи.
індичка, фарширована грибами - фото крок 4
Рівномірно розподіліть по індичці гриби, додайте рубану петрушку, посоліть і поперчіть за смаком.
індичка, фарширована грибами - фото крок 5
Зверху покладіть пару шматочків сиру.
індичка, фарширована грибами - фото крок 6
Загорніть акуратно рулет, скріпіть його зубочистками.
індичка, фарширована грибами - фото крок 7
Випікайте в духовці хвилин 20 при 180 градусів до готовності.
індичка, фарширована грибами - фото крок 8
Готовуюіндичку фаршировані грибами можете подавати з зеленню, свіжими овочами і легким соусом на ваш вибір. До речі, блюдо добре як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти