Індичка, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Це простий спосіб приготувати смачний рулет з фаршированої індички на всі випадки життя. Ніжне м'ясо індички, ароматні гриби і смачний сир - це свято для душі! Дивіться і записуйте рецепт!
Дуже простий спосіб нафарширувати індичку - це приготувати смачні рулети з нею. Для приготування індички, фаршированої грибами, нам знадобляться сушені гриби (бажано білі, але можна і інші). До речі, цей рецепт відмінно працює і зі свіжими грибами.
- Філе індички - 2 штуки
- Гриби сухі - 20 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Гриби попередньо залийте окропом на годину. Потім відіжміть і обсмажте на сковороді в маслі з дрібно порізаною цибулею.
У філе зробіть надрізи.
Рівномірно розподіліть по індичці гриби, додайте рубану петрушку, посоліть і поперчіть за смаком.
Зверху покладіть пару шматочків сиру.
Загорніть акуратно рулет, скріпіть його зубочистками.
Випікайте в духовці хвилин 20 при 180 градусів до готовності.
Готовуюіндичку фаршировані грибами можете подавати з зеленню, свіжими овочами і легким соусом на ваш вибір. До речі, блюдо добре як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!