Рецепт Форель з розмарином в фользі фото

Форель з розмарином в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Зелень , Форель , Розмарин
Роздільне харчування
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Страви у фользі , Страви цілком
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як на мене, форель - найсмачніша риба. Шкода, що не можна його готувати в будні, так як вона досить дорога. Тому запікаю я її тільки в святкові дні, але зате це запам'ятовується надовго.

Опис приготування:

Для вас я підготувала урочисте блюдо, яке потрібно спробувати зробити кожної господині. Нижче - простий поетапний рецепт про те, як приготувати форель з розмарином в фользі. До чого виходить ароматне і пікантне гаряче! Риба в даному рецепті не пересушується і правильно просочується маринадом.

  • Форель свіжа - 2 штуки
  • Розмарин - 1 пучок
  • Лимон - 1 штука
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
форель з розмарином в фользі - фото крок 1
Rиbu чистий, помийте і обсушіть паперовим рушником. Також видаліть з рибки нутрощі, а саму тушку прорежьте поперек. Натріть всю форель сіллю, перцем і спеціями.
форель з розмарином в фользі - фото крок 2
Помийте і наріжте часточками лимон. Розмарин розділіть на невеликі гілочки. Покладіть рибу на фольгу і розкладіть лимон з розмарином всередину і зверху неї. Далі загорніть боки фольги і залийте блюдо вином.
форель з розмарином в фользі - фото крок 3
Розігрійте духовку до 180 градусів. Загорніть рибу у фольгу і викладіть на деко. Запікайте рибу 40 хвилин.
форель з розмарином в фользі - фото крок 4
Потім вимкніть вогонь і залиште рибу на 10 хвилин в фользі. Потім видаліть фольгу, а готову рибку подавайте з гарніром. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти