Рецепт Форель з розмарином фото

Форель з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Зелень , Форель
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт приготування форелі дуже простий. Особливу родзинку рибі надає розмарин і лимон (який ще й маринує форель). Рибка виходить ніжною і неймовірно ароматною!

Опис приготування:

Пропоную відмінний і простий рецепт приготування форелі з розмарином і лимоном. Риба натирається маринадом, який готується з оливкового масла, розмарину і соку лимона з додаванням спецій. Запікається форель близько 30-40 хвилин при температурі 180-190 градусів.

  • Форель - 1 штука
  • Лимон - 1 штук
  • Розмарин - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
форель з розмарином - фото крок 1
1. Форель - дуже корисна риба, і рецептів її приготування існує ну дуже багато. Отже, нам потрібно очистити рибу і добре її випатрати.
форель з розмарином - фото крок 2
2. Змішуємо оливкову олію з перцем і сіллю. Натираємо отриманим маринадом рибу.
форель з розмарином - фото крок 3
3. Зверху викладаємо розмарин, а всередину вкладаємо лимонні дольки. Також лимонним соком скроплюємо рибу.
форель з розмарином - фото крок 4
4. Розміщуємо рибу в фольгу або загортаємо її в пергаментний папір, відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.
форель з розмарином - фото крок 5
5. Після запікання даємо рибі близько 15 хвилин на охолодження.
форель з розмарином - фото крок 6
6. Потім дістаємо і подаємо її до столу в гарячому вигляді. Якщо хочете, можете також викласти на рибу кільця цибулі або приготувати форель на лушпиння подушці.
форель з розмарином - фото крок 7
7. Перед подачею форель також можна прикрасити часточкою лимона.

Схожі рецепти