Рецепт Форель з розмарином і лимоном фото

Форель з розмарином і лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Форель
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли душа вимагає свята і хочеться з'їсти щось особливе, тоді я готую рибу у фользі. Це завжди смачно, запашний, ситно і так особливо підноситься, що починає підніматися настрій.

Опис приготування:

Зараз я розповім вам про те, як приготувати форель з розмарином і лимоном. Спробуйте за цим рецептом запекти і іншу рибу, головне, щоб вона була цілою. Такі знайомі інгредієнти зроблять найважливіше для розкриття справжнього смаку цієї страви.

1. Спочатку підготуйте рибу: очистіть її, помийте, обробити, приберіть нутрощі. У мисці з'єднайте сік половини лимона, чайну ложку цедри, олія, сіль і перець. Потім цією сумішшю натріть форель.

2. Половину лимона наріжте кружальцями. Розмарин розберіть на маленькі гілочки, велику їх частину покладіть в рибу, інші - поверх неї. Залиште форель маринуватися на 15 хвилин, уклавши її на пергамент для випічки.

3. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів. На рибу викладіть лимон. Запікайте блюдо 35 хвилин, укривши його пергаментом. Смачного!


  • Форель свіжа - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Розмарин - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
Зараз я розповім вам про те, як приготувати форель з розмарином і лимоном. Спробуйте за цим рецептом запекти і іншу рибу, головне, щоб вона була цілою. Такі знайомі інгредієнти зроблять найважливіше для розкриття справжнього смаку цієї страви.

1. Спочатку підготуйте рибу: очистіть її, помийте, обробити, приберіть нутрощі. У мисці з'єднайте сік половини лимона, чайну ложку цедри, олія, сіль і перець. Потім цією сумішшю натріть форель.

2. Половину лимона наріжте кружальцями. Розмарин розберіть на маленькі гілочки, велику їх частину покладіть в рибу, інші - поверх неї. Залиште форель маринуватися на 15 хвилин, уклавши її на пергамент для випічки.

3. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів. На рибу викладіть лимон. Запікайте блюдо 35 хвилин, укривши його пергаментом. Смачного!

Схожі рецепти