Форель з розмарином і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Коли душа вимагає свята і хочеться з'їсти щось особливе, тоді я готую рибу у фользі. Це завжди смачно, запашний, ситно і так особливо підноситься, що починає підніматися настрій.
Зараз я розповім вам про те, як приготувати форель з розмарином і лимоном. Спробуйте за цим рецептом запекти і іншу рибу, головне, щоб вона була цілою. Такі знайомі інгредієнти зроблять найважливіше для розкриття справжнього смаку цієї страви.
1. Спочатку підготуйте рибу: очистіть її, помийте, обробити, приберіть нутрощі. У мисці з'єднайте сік половини лимона, чайну ложку цедри, олія, сіль і перець. Потім цією сумішшю натріть форель.
2. Половину лимона наріжте кружальцями. Розмарин розберіть на маленькі гілочки, велику їх частину покладіть в рибу, інші - поверх неї. Залиште форель маринуватися на 15 хвилин, уклавши її на пергамент для випічки.
3. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів. На рибу викладіть лимон. Запікайте блюдо 35 хвилин, укривши його пергаментом. Смачного!
- Форель свіжа - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Розмарин - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Спочатку підготуйте рибу: очистіть її, помийте, обробити, приберіть нутрощі. У мисці з'єднайте сік половини лимона, чайну ложку цедри, олія, сіль і перець. Потім цією сумішшю натріть форель.
2. Половину лимона наріжте кружальцями. Розмарин розберіть на маленькі гілочки, велику їх частину покладіть в рибу, інші - поверх неї. Залиште форель маринуватися на 15 хвилин, уклавши її на пергамент для випічки.
3. У цей час розігрійте духовку до 180 градусів. На рибу викладіть лимон. Запікайте блюдо 35 хвилин, укривши його пергаментом. Смачного!