Рецепт Карась на мангале фото

Карась на мангале
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Карась
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Страви цілком

Не знаю, як правильно приготувати рибу? Тоді я дам вам кілька порад, щоб у вас точно вийшло смачне блюдо. По перше, вам потрібен лимон і хороші спеції. А по-друге - мангал або гриль.

Якщо у вас під рукою буде вдалий рецепт і місце для готування, то у вас точно все вийде, тільки стежте за вогнем, щоб не перепечеться блюдо. А поки прочитайте про те, як приготувати карася на мангалі. Єдине, що я додала нового, так це соєвий соус. Він додав цікаві смакові нотки, і солити рибу не знадобилося. Просто і смачно!

  • Карась великий - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
карась на мангале - фото крок 1
Рибку гарненько промийте, видаліть з неї нутрощі.
карась на мангале - фото крок 2
Змішайте в мисці спеції з соєвим соусом.
карась на мангале - фото крок 3
Карася натрите приправами. Залиште його на 15 хвилин замаринувати.
карась на мангале - фото крок 4
Всередину риби покладіть пару часточок лимона і лавровий лист. Соком лимона збризніть всю рибу.
карась на мангале - фото крок 5
Також зробіть зовнішні надрізи. Вставте в них часточки лимона.
карась на мангале - фото крок 6
Смажте карася на мангалі по 5-7 хвилин з кожного боку. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти