Карась на мангале
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як правильно приготувати рибу? Тоді я дам вам кілька порад, щоб у вас точно вийшло смачне блюдо. По перше, вам потрібен лимон і хороші спеції. А по-друге - мангал або гриль.
Якщо у вас під рукою буде вдалий рецепт і місце для готування, то у вас точно все вийде, тільки стежте за вогнем, щоб не перепечеться блюдо. А поки прочитайте про те, як приготувати карася на мангалі. Єдине, що я додала нового, так це соєвий соус. Він додав цікаві смакові нотки, і солити рибу не знадобилося. Просто і смачно!
- Карась великий - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
Рибку гарненько промийте, видаліть з неї нутрощі.
Змішайте в мисці спеції з соєвим соусом.
Карася натрите приправами. Залиште його на 15 хвилин замаринувати.
Всередину риби покладіть пару часточок лимона і лавровий лист. Соком лимона збризніть всю рибу.
Також зробіть зовнішні надрізи. Вставте в них часточки лимона.
Смажте карася на мангалі по 5-7 хвилин з кожного боку. Приємного вам апетиту!