Рецепт Кабачки на мангале фото

Кабачки на мангале
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На швидку руку , На природу , Літні
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Рецепт, як приготувати кабачки на мангалі, стане в нагоді вам для барбекю або під час посиденьок на природі з друзями. Овочі на грилі - це відмінний гарнір до м'яса або риби, смачне і корисне блюдо.

Опис приготування:

На мангалі можна запекти не тільки кабачки, використовуйте гриби, томати, перці, баклажани та інші улюблені овочі. Можна попередньо замаринувати кабачки або приготувати для них соус. Подавайте кабачки відразу після приготування або зробіть їх заздалегідь і подавайте вже остиглі овочі.

  • Часник - 3 зубчики
  • Кабачки - 4 штуки
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Сіль, спеції - За смаком
кабачки на мангале - фото крок 1
1. Очистіть зубчики часнику, пропустіть їх через прес або натріть на тертці.
кабачки на мангале - фото крок 2
2. У миску до часнику додайте оливкову олію (можна будь-яке інше), перемішайте.
кабачки на мангале - фото крок 3
3. Вимийте кабачки і розріжте кожен уздовж, потім кожну половинку розрізати ще на 2 частини. Викладіть кабачки на деко. Зробіть неглибокі надрізи.
кабачки на мангале - фото крок 4
4. За допомогою пензлика змастіть кожен шматочок часниковим маслом.
кабачки на мангале - фото крок 5
5. Трохи посоліть і посипте спеціями (в цьому варіанті - це чорний мелений перець).
кабачки на мангале - фото крок 6
6. Розпаліть мангал і викладіть кабачки тим боком, що змазали, підсмажте їх з одного боку близько 5 хвилин, потім переверніть.
кабачки на мангале - фото крок 7
7. Змастіть кабачки з іншого боку часниковим маслом і готуйте ще 3-4 хвилини.
кабачки на мангале - фото крок 8
8. Зніміть кабачки з мангала і перекладіть на тарілку, подавайте їх відразу.

Схожі рецепти