Рецепт Фарширований карась по-Якутськ фото

Фарширований карась по-Якутськ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Гриби , Печериці , Карась
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів рибки пропоную рецепт, як приготувати фаршированого карася по-Якутськ. Готується річкова риба досить просто, до того ж, вона не вимагає яких-небудь складних маніпуляцій.

Опис приготування:

Особливість цього рецепта полягає у виборі самої риби. Необхідно брати великого карася, не менше 0, 5 кілограма, так його зручніше буде фарширувати і подавати. Рибу необхідно очистити від нутрощів і ретельно промити, щоб гірка жовч не зіпсувала смак всього блюда. Для приготування нам знадобляться: карась, Мал, гриби, майонез, яйце, сіль і зелень, rafinirovannoe масло.

  • Карась - 1 штука (близько 700 грамів)
  • Гриби - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 1
1. Рибку очищаємо від нутрощів і луски, промиваємо.
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 2
2. Ми залишаємо її на деякий час полежати, щоб стекла вода, після чого натираємо сіллю і залишаємо на півгодини. Після закінчення цього часу робимо по обидва боки хрестоподібні надрізи.
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 3
3. Гриби очищаємо, промиваємо та нарізаємо шматочками. Обсмажуємо їх на рафінованій олії до готовності.
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 4
4. Яйце відварюємо і нарізаємо кубиком, промиваємо і відварюємо рис, дрібно нарізаємо кріп. У мисці з'єднуємо рис, гриби, яйця, зелень і майонез, солимо і перчимо до смаку.
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 5
5. Рибу фаршируємо начинкою. Фольгу змащуємо рафінованою масло, щільно обертаємо нею рибу.
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 6
6. Перекладаємо на деко і ставимо її в розігрітий до 190 градусів духовку на півгодини.
фарширований карась по-Якутськ - фото крок 7
7. Дістаємо рибу, відкриваємо фольгу, змащуємо рибу майонезом. Ставимо її в духовку ще хвилин на 7 для отримання золотистої скоринки. Їсти страву необхідно теплим.

Схожі рецепти