Рецепт Хрусткий карась фото

Хрусткий карась
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Карась
Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви цілком

Що може бути смачніше хрусткого смаженого карасика з ароматним цибулькою? Дивіться рецепт і я розповім вам, як приготувати найсмачніших карасиків.

Аналогічним чином ви можете готувати будь-яку рибку невеликого розміру. До цибулі можна додати моркву або інші овочі, вийде справжній гарнір.

  • Карась - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
хрусткий карась - фото крок 1
1. Карасів помийте, чистий і vиpotroshite.
хрусткий карась - фото крок 2
2. Зробіть по кілька надрізів з кожного боку, Залиште сіль і хвилин 20.
хрусткий карась - фото крок 3
3. Обваляйте карасів в борошні.
хрусткий карась - фото крок 4
4. У сковороді розігрійте масло і обсмажте рибу на сильному вогні з двох сторін.
хрусткий карась - фото крок 5
5. Лук наріжте півкільцями.
хрусткий карась - фото крок 6
6. Обсмажте цибулю в тій же сковороді, в якій смажилися карасі.
хрусткий карась - фото крок 7
7. Викладіть карасів на тарілку, зверху покладіть смажену цибулю.
хрусткий карась - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти