Рецепт Перепели фаршировані фото

Перепели фаршировані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Перепелиця
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані, Страви цілком

А чому б вам на вечерю сьогодні не підготували "царську птицю"? До речі, так називають приплив. Їх дієтичне м'ясо відноситься до делікатесів і з нього готують неймовірні страви. Читайте!

Ніжне м'ясо перепелів ідеально поєднується з кускус… М'ясо залишиться соковитим, за рахунок яскравої начинки. До речі, про гарнір турбуватися зовсім не потрібно, блюдо у на з розряду "два в одному" . А який вийде аромат! Адже в складі присутні цитрусові. Хочу доповнити, що солодкий перець можна замінити іншими овочами, апельсин - лимоном.

  • Перепели - 4 штуки
  • Кускус - 100 грам
  • Бульйон курячий - 200 мілілітрів
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Апельсин - 2 штуки
  • Корінь Ібірь - 1 штука (шматочок 1-1, 5 см)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Паприка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
перепели фаршировані - фото крок 1
Перепілок промийте та висушіть. Потім натріть їх сіллю і перцем.
перепели фаршировані - фото крок 2
Приготуйте соус. З апельсинів вичавіть сік і процідіть через ситечко.
перепели фаршировані - фото крок 3
Очищений корінь натріть на дрібній тертці.
перепели фаршировані - фото крок 4
До апельсиновому соку додайте мед, імбир і сік лимона. Суміш ретельно перемішайте. Соус готовий!
перепели фаршировані - фото крок 5
В пакет, найкраще герметичний, викладіть перепілок. Влийте до них соус. Залиште птицю маринуватися на 30 хвилин в холодильнику.
перепели фаршировані - фото крок 6
Очищену цибулю дрібно наріжте. Обсмажте його в маслі до м'якості.
перепели фаршировані - фото крок 7
Потім вимкніть вогонь. Додайте в сковороду кускус. Залийте його бульйоном. Закрийте кришку. Залиште інгредієнти на 7 хвилин.
перепели фаршировані - фото крок 8
Промитий перець наріжте дрібними кубиками.
перепели фаршировані - фото крок 9
І додайте в сковороду, а також сіль і паприку. Начинку перемішайте.
перепели фаршировані - фото крок 10
Птицю нафаршіруйте. Викладіть тушки в змащену маслом форму для випічки. Зверху влийте соус з пакета.
перепели фаршировані - фото крок 11
Запікайте перепілок при 180 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Іноді поливайте їх соусом. Смачного!

Схожі рецепти