Перепели в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ошатне блюдо з перепелів прикрасить собою будь-яке свято. Хочете здивувати своїх гостей? За допомогою цього рецепта у вас це вийде і всі гості будуть здивовані смаком і видом нового блюда.
Качкою, гусаком або куркою гостей вже не здивуєш. Давайте приготуємо смачне і ароматне блюдо з перепелів. Ця маленька, але смачна пташка готується досить швидко і зовсім нескладно. А на святковому столі виглядати страва буде дуже ефектно. Рецепт приготування перед вами, правда, нічого складного? А як буде вкусно..Ммм.. Готуємо!
- Перепілка - 3 штуки
- Бекон - 80-100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Житній хліб - 3 скибочки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Базилік сушений - 2/3 чайних ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
Перепелів ретельно очистимо і помиємо. Потім обсушити паперовими рушниками. Посолити і всередині, і зовні.
Вершкове масло нарізаємо маленькими кубиками.
Додамо до маслу сушений базилік або інші трави (з сумішшю прованських трав дуже вдало виходить). І сюди ж додамо подрібнений часник.
Нафаршіруем перепелів вийшов ароматним маслом. Потім їх ніжки зв'яжемо. Злегка змастіть перепелів оливковою олією.
І обертаємо пташок смужками бекону.
А тепер, чергуючи з шматочками хліба, посадимо перепелів на довгу шпажку. Викладемо на змащений маслом деко. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Птиці podrumânilis ', аромат вийшов чудовий. Знімаємо з шпажки перепелів і хліб. Подаємо з гарніром або овочами.