Рецепт Смажені перепели фото

Смажені перепели
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Перепелиця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Якщо у вас під рукою виявилися ці маленькі пташки і ви не знаєте, як приготувати смажених перепелів, щоб вони вийшли смачними, тоді цей рецепт буде дуже до речі.

Цей варіант смаження для тих, хто любить страви у фритюрі. Хрустка і дуже апетитна скоринка, а всередині - ніжне і пікантне м'ясо. Подавати до столу перепілок можна з соусом, овочами або гарніром за смаком. Обов'язково рекомендую спробувати, це дуже смачно!

  • Перепели - 6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 літр
смажені перепели - фото крок 1
1. Насамперед вимийте перепілок і наріжте кожну на шматочки. Викладіть їх в глибоку миску.
смажені перепели - фото крок 2
2. Що стосується спецій, то тут ви можете вибрати те, що вам до душі. Рекомендую обов'язково використовувати трохи солі і перцю, а для любителів гостренького - чилі.
смажені перепели - фото крок 3
3. Натріть перепілок сумішшю спецій і полийте трохи соєвим соусом. Також можна додати пару ложок білого сухого вина. Залиште на годинку, щоб м'ясо просочилося.
смажені перепели - фото крок 4
4. З'єднайте просіяне борошно з крохмалем і перемішайте. Обваляйте птицю з усіх боків. Паралельно розігрійте як слід рослинне масло.
смажені перепели - фото крок 5
5. Викладіть перепілок в масло і смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки. Процес цей не займе багато часу, так що не відходьте від плити!
смажені перепели - фото крок 6
6. Обережно дістаньте їх з масла.
смажені перепели - фото крок 7
7. І перед подачею викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла. Краса!

Схожі рецепти