Цесарка за оригінальним рецептом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть м'ясо дичини? Тоді вам сюди, адже сьогодні я розповім, як приготувати цесарку за оригінальним рецептом. Не будемо затягувати і відразу ж приступимо до приготування цього дивного блюда!
Це прекрасне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваш звичний раціон. За бажанням в рецепт можна додати часник. Він зможе додати пікантну нотку страви. Блюдо також відмінно підходить на свята, тільки в прикрасі тут варто постаратися
- Тушка цесарки - 2 штуки
- Червона цибуля - 3-4 штук
- Зелень - по 1 Пучок (кріп, петрушка, Braai)
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Для початку гарненько промиваємо тушки цесарки під водою. Гарненько натираємо цесарок з усіх боків сіллю, перцем і спеціями, не забуваючи про внутрішній поверхні.
У гусятницю наливаємо невелику кількість рослинної олії і відправляємо туди тушки цесарок. Підсмажуємо до рум'яної скоринки і не забуваємо перевертати.
Коли цесарки придбають помітну золоту скоринку, додамо до них гарячу воду і згасимо в такому вигляді під кришкою.
Тим часом очищаємо і нарізаємо червона цибуля. Коли бульйон закипить, додамо його до цесарка.
Коли м'ясо буде відділятися від кісток, наріжемо дрібно кріп, кінзу і петрушку, додамо до цесарка. Накриваємо кришкою і тушкуємо все разом ще хвилин 10.
Tsesarka готовий, смачного!