Рецепт Цесарка фарширована фото

Цесарка фарширована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже красиве, цілком святкове блюдо - цесарка фарширована. Начинку можна варіювати за смаком, кожен раз подаючи птицю з новими відтінками смаку і аромату.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно вимити й обсушити птицю. Потім натерти її сіллю і перцем, а також будь-якими іншими спеціями за смаком.

2. Тепер можна приступати до приготування начинки. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.

3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Підсмажити до легкої золотинки.

4. Тим часом вимити і нарізати шматочками печінку. Додати до цибулі і теж злегка обсмажити.

5. На сковороду також відправити панірувальні сухарі і пару хвилин підсушити. Потім зняти всі з вогню і трохи остудити.

6. Яблуко вимити і очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці.

7. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.

8. З'єднати всі компоненти начинки, ретельно перемішати. Підсолити і поперчити за смаком.

9. Щоб цесарка фарширована в домашніх умовах не була сухою, в начинку додати трохи молока і вбити 1 яйце. Все як слід перемішати.

10. Птицю щільно нафарширувати готової начинкою.

11. Зробив, як зробити цесарку фаршировану ще більш соковитою? Тушку можна обернути декількома смужками бекону.

12. Надіслати птицю в духовку. Готувати її краще при температурі не більше 160 градусів, щоб вона рівномірно пропеклась і не підгоріла.

  • Tsesarka - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 120 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Печінка - 100 грам
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Бекон - 3-4 скибочок (по бажанню)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Для початку необхідно вимити й обсушити птицю. Потім натерти її сіллю і перцем, а також будь-якими іншими спеціями за смаком.

2. Тепер можна приступати до приготування начинки. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.

3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Підсмажити до легкої золотинки.

4. Тим часом вимити і нарізати шматочками печінку. Додати до цибулі і теж злегка обсмажити.

5. На сковороду також відправити панірувальні сухарі і пару хвилин підсушити. Потім зняти всі з вогню і трохи остудити.

6. Яблуко вимити і очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці.

7. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.

8. З'єднати всі компоненти начинки, ретельно перемішати. Підсолити і поперчити за смаком.

9. Щоб цесарка фарширована в домашніх умовах не була сухою, в начинку додати трохи молока і вбити 1 яйце. Все як слід перемішати.

10. Птицю щільно нафарширувати готової начинкою.

11. Зробив, як зробити цесарку фаршировану ще більш соковитою? Тушку можна обернути декількома смужками бекону.

12. Надіслати птицю в духовку. Готувати її краще при температурі не більше 160 градусів, щоб вона рівномірно пропеклась і не підгоріла.

Схожі рецепти