Цесарка фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красиве, цілком святкове блюдо - цесарка фарширована. Начинку можна варіювати за смаком, кожен раз подаючи птицю з новими відтінками смаку і аромату.
1. Для початку необхідно вимити й обсушити птицю. Потім натерти її сіллю і перцем, а також будь-якими іншими спеціями за смаком.
2. Тепер можна приступати до приготування начинки. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Підсмажити до легкої золотинки.
4. Тим часом вимити і нарізати шматочками печінку. Додати до цибулі і теж злегка обсмажити.
5. На сковороду також відправити панірувальні сухарі і пару хвилин підсушити. Потім зняти всі з вогню і трохи остудити.
6. Яблуко вимити і очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці.
7. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
8. З'єднати всі компоненти начинки, ретельно перемішати. Підсолити і поперчити за смаком.
9. Щоб цесарка фарширована в домашніх умовах не була сухою, в начинку додати трохи молока і вбити 1 яйце. Все як слід перемішати.
10. Птицю щільно нафарширувати готової начинкою.
11. Зробив, як зробити цесарку фаршировану ще більш соковитою? Тушку можна обернути декількома смужками бекону.
12. Надіслати птицю в духовку. Готувати її краще при температурі не більше 160 градусів, щоб вона рівномірно пропеклась і не підгоріла.
- Tsesarka - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Молоко - 120 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 120 грам
- Цибулина - 1 штука
- Печінка - 100 грам
- Свіжа зелень - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Бекон - 3-4 скибочок (по бажанню)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
2. Тепер можна приступати до приготування начинки. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Підсмажити до легкої золотинки.
4. Тим часом вимити і нарізати шматочками печінку. Додати до цибулі і теж злегка обсмажити.
5. На сковороду також відправити панірувальні сухарі і пару хвилин підсушити. Потім зняти всі з вогню і трохи остудити.
6. Яблуко вимити і очистити від шкірки. Натерти на дрібній тертці.
7. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
8. З'єднати всі компоненти начинки, ретельно перемішати. Підсолити і поперчити за смаком.
9. Щоб цесарка фарширована в домашніх умовах не була сухою, в начинку додати трохи молока і вбити 1 яйце. Все як слід перемішати.
10. Птицю щільно нафарширувати готової начинкою.
11. Зробив, як зробити цесарку фаршировану ще більш соковитою? Тушку можна обернути декількома смужками бекону.
12. Надіслати птицю в духовку. Готувати її краще при температурі не більше 160 градусів, щоб вона рівномірно пропеклась і не підгоріла.