Рецепт Цесарка по-марокканські фото

Цесарка по-марокканські
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Марокканська кухня
Птах
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете спробувати приготувати що-небудь новеньке? Тоді ось вам відмінний рецепт - цесарка по-марокканські. Ніжна птах з пряним, злегка солодкуватий смак обов'язково вам сподобається.

1. Рецепт приготування цесарки по-марокканські слід почати з того, що відправити варитися вимиту картоплю в шкірці.

2. Тим часом розрізати цесарку на порційні шматочки. Посолити за смаком і щедро присипати спеціями.

3. На сковороду налити рослинне масло і відправити туди цесарку. Обсмажити з двох сторін до легкої скоринки.

4. Зварену картоплю в мундирах остудити і очистити. Нарізати невеликими шматочками і скласти в жароміцних форму (в ідеалі - Taj).

5. Побризкати картопля оливковою олією і посолити за смаком.

6. Зверху викласти обсмажену цесарку.

7. Цибулину і часник очистити і подрібнити. На пательні, де смажилася птах, обсмажити цибулю до прозорості і додати часник.

8. Обсмажені овочі викласти в форму.

9. Залишилося додати нарізану невеликими шматочками гарбуз, а також курагу і горіхи (цесарка по-марокканські в домашніх умовах також добре поєднується з мигдалем).

10. При бажанні можна влити трохи бульйону або простої води.

11. Накрити щільно кришкою і відправити в заздалегідь розігріту духовку на 1 час. Потім потрібно перевірити ступінь готовності страви і при необхідності готувати ще близько 15-20 хвилин.

При подачі прикрасити свіжою зеленню.

  • Tsesarka - 1 штука
  • Картопля - 500 грам
  • Чорнослив - 250 грам
  • Funduk - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Спеції - 1-2 чайних ложок (кмин, koriandr, імбир, обкладинка, шафран)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Гарбуз - 250 грам (по бажанню)
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування цесарки по-марокканські слід почати з того, що відправити варитися вимиту картоплю в шкірці.

2. Тим часом розрізати цесарку на порційні шматочки. Посолити за смаком і щедро присипати спеціями.

3. На сковороду налити рослинне масло і відправити туди цесарку. Обсмажити з двох сторін до легкої скоринки.

4. Зварену картоплю в мундирах остудити і очистити. Нарізати невеликими шматочками і скласти в жароміцних форму (в ідеалі - Taj).

5. Побризкати картопля оливковою олією і посолити за смаком.

6. Зверху викласти обсмажену цесарку.

7. Цибулину і часник очистити і подрібнити. На пательні, де смажилася птах, обсмажити цибулю до прозорості і додати часник.

8. Обсмажені овочі викласти в форму.

9. Залишилося додати нарізану невеликими шматочками гарбуз, а також курагу і горіхи (цесарка по-марокканські в домашніх умовах також добре поєднується з мигдалем).

10. При бажанні можна влити трохи бульйону або простої води.

11. Накрити щільно кришкою і відправити в заздалегідь розігріту духовку на 1 час. Потім потрібно перевірити ступінь готовності страви і при необхідності готувати ще близько 15-20 хвилин.

При подачі прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти