Фаршировані кабачки кільцями в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані кабачки - блюдо на всі часи. Плюс цього рецепта в тому, що запікаємо блюдо в духовці з мінімумом зусиль і брудного посуду. Заходьте і знайомтесь з рецептом.
Замість сметани можна використовувати вершки або томатну пасту - вийдуть кабачки в цікавому соусі.
- Кабачок - 1 штука
- Фарш - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Мал - 50 грам
- Крем - 70 грам
- Цибуля сушена - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі інгредієнти.

Фарсі сіль, додайте кефір.

Додайте цибулю (у мене сушений).

Додайте промитий рис і перемішайте.

Кабачок наріжте кружальцями.

Видаліть серединку, але не наскрізь.

Викладіть кружки в форму для запікання.

Викладіть в серединку трохи фаршу.

Полийте сметаною.

Запікайте в духовці при 180 градусах близько 40 хвилин. Спочатку прикрийте форму фольгою. Смачного!