Суп вермішелевий з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий, простий і дуже смачний суп. Дуже часто готую його на вечерю, коли після роботи хочеться щось смачненьке, а сил і бажання готувати вже немає. Спробуйте, вам сподобається.
Реберця ставимо варитися, а в цей час займаємося іншими інгредієнтами. Картошку чистим, моєму, ріжемо і закидаємо в каструлю. Моркву і цибулю шаткуємо й обсмажуємо. Додаємо в каструлю зажарку, порізані пластинками гриби, спеції і зелень. Готовий вермішелевий суп з грибами розлийте по тарілках і подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- Вода - 3, 5 L
- Картопля - 5 штук
- Печериці - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Вермішель - 200 грам
- Свинячі реберця - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп, петрушка - За смаком
Приготуйте всі необхідні інгредієнти для вермішельного супу з грибами.
Реберця промийте і поставте на вогонь. Як закиплять - варіть 20 хвилин.
Тим часом займемося овочами. Картопля поріжте кубиками.
І додайте його до готових реберцям. Варіть хвилин 10-15.
Цибулю дрібно порубати, морква поріжте невеликими кубиками, обсмажте разом на рослинному маслі до м'якості.
Додайте в каструлю вермішель, порізані пластинками гриби, zažarku, сіль і перець за смаком. Перемішайте і доведіть до кипіння.
Потім киньте в суп дрібно порізані кріп і петрушку. Після цього варіть ще 5 хвилин. Дайте готовму супу хвилин 15 настоятися.