Рецепт Суп вермішелевий з грибами фото

Суп вермішелевий з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Вермішель
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Швидкий, простий і дуже смачний суп. Дуже часто готую його на вечерю, коли після роботи хочеться щось смачненьке, а сил і бажання готувати вже немає. Спробуйте, вам сподобається.

Опис приготування:

Реберця ставимо варитися, а в цей час займаємося іншими інгредієнтами. Картошку чистим, моєму, ріжемо і закидаємо в каструлю. Моркву і цибулю шаткуємо й обсмажуємо. Додаємо в каструлю зажарку, порізані пластинками гриби, спеції і зелень. Готовий вермішелевий суп з грибами розлийте по тарілках і подавайте на стіл гарячим. Смачного!

  • Вода - 3, 5 L
  • Картопля - 5 штук
  • Печериці - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Вермішель - 200 грам
  • Свинячі реберця - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп, петрушка - За смаком
суп вермішелевий з грибами - фото крок 1
Приготуйте всі необхідні інгредієнти для вермішельного супу з грибами.
суп вермішелевий з грибами - фото крок 2
Реберця промийте і поставте на вогонь. Як закиплять - варіть 20 хвилин.
суп вермішелевий з грибами - фото крок 3
Тим часом займемося овочами. Картопля поріжте кубиками.
суп вермішелевий з грибами - фото крок 4
І додайте його до готових реберцям. Варіть хвилин 10-15.
суп вермішелевий з грибами - фото крок 5
Цибулю дрібно порубати, морква поріжте невеликими кубиками, обсмажте разом на рослинному маслі до м'якості.
суп вермішелевий з грибами - фото крок 6
Додайте в каструлю вермішель, порізані пластинками гриби, zažarku, сіль і перець за смаком. Перемішайте і доведіть до кипіння.
суп вермішелевий з грибами - фото крок 7
Потім киньте в суп дрібно порізані кріп і петрушку. Після цього варіть ще 5 хвилин. Дайте готовму супу хвилин 15 настоятися.

Схожі рецепти