Суп вермішелевий з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Вермішелевий суп дуже простий у приготуванні, легкий і смачний. Його готують на курячому бульйоні, яловичому і овочевому. Сьогодні ми пропонуємо вам вермішелевий суп з фрикадельками.
Перед подачею на стіл вермішелевий суп можна заправити зеленню і часником.
- М'ясний фарш - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, чорний перець, лавровий лист - За смаком
1. Приготувати фарш для фрикадельок. В окремому посуді змішати м'ясний фарш, сире яйце і 2 столові ложки мелених сухарів. Вимісити добре всю суміш. Каструлю з водою довести до кипіння.
2. Щоб фарш не прилипав до рук, руки краще мочити в холодній воді. Вологими руками зліпити з фаршу фрикадельки. У каструлю з киплячою водою фрикадельки опускати по одній.
3. Картоплю почистити і нарізати невеликими брусочками. Моркву і цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити на маслі. У суп з фрикадельками покласти нарізану картоплю і обсмажені овочі.
4. Варити суп хвилин 10. Додати за смаком сіль, перець і спеції за бажанням. Всипати вермішель, коли суп закипить, зняти з вогню і дати настоятися хвилин 10-15.