Рецепт Суп вермішелевий з фрикадельками фото

Суп вермішелевий з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Вермішель
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Супи

Вермішелевий суп дуже простий у приготуванні, легкий і смачний. Його готують на курячому бульйоні, яловичому і овочевому. Сьогодні ми пропонуємо вам вермішелевий суп з фрикадельками.

Перед подачею на стіл вермішелевий суп можна заправити зеленню і часником.

  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль, чорний перець, лавровий лист - За смаком
суп вермішелевий з фрикадельками - фото крок 1
1. Приготувати фарш для фрикадельок. В окремому посуді змішати м'ясний фарш, сире яйце і 2 столові ложки мелених сухарів. Вимісити добре всю суміш. Каструлю з водою довести до кипіння.
суп вермішелевий з фрикадельками - фото крок 2
2. Щоб фарш не прилипав до рук, руки краще мочити в холодній воді. Вологими руками зліпити з фаршу фрикадельки. У каструлю з киплячою водою фрикадельки опускати по одній.
суп вермішелевий з фрикадельками - фото крок 3
3. Картоплю почистити і нарізати невеликими брусочками. Моркву і цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити на маслі. У суп з фрикадельками покласти нарізану картоплю і обсмажені овочі.
суп вермішелевий з фрикадельками - фото крок 4
4. Варити суп хвилин 10. Додати за смаком сіль, перець і спеції за бажанням. Всипати вермішель, коли суп закипить, зняти з вогню і дати настоятися хвилин 10-15.

Схожі рецепти